3.3.12

Χρ. Πρωτόπαπας: Λάθος χειρισμοί από τον Π. Νικολούδη...


Για λάθος χειρισμούς από την πλευρά του προέδρου της Αρχής για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Π. Νικολούδη, στην υπόθεση «του ενός εκατομμυρίου» έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας,... μιλώντας στο Mega.

Ο κ. Πρωτόπαπας πρόσθεσε ότι ο κ. Ισίδωρος Κούβελος ορθώς ελέγχεται για ανακριβές πόθεν έσχες.

Σε πόρισμά τους οι ορκωτοί ελεγκτές της Επιτροπής Πόθεν Εσχες της Βουλής χαρακτηρίζουν «ανακριβή» τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του συζύγου της Ντόρας Μπακογιάννη, καθώς δεν κατέγραψε ως όφειλε τη μεταβίβαση ποσού 1 εκατ. δολαρίων σε τράπεζα του Λονδίνου στις 4/3/2011. Από τον έλεγχο που διενήργησαν, όμως, δεν προκύπτει αδικαιολόγητη επαύξηση της περιουσίας του.

Το ανακριβές της δήλωσης παραδέχτηκε και ο ίδιος ο επιχειρηματίας στο γραπτό υπόμνημα που απέστειλε προς την Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Εσχες. «Εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκε στη δήλωσή μου του 2011, καθότι η διακίνηση του ποσού έγινε από τη ρευστοποίηση μετοχών ΗΠΑ για τη συμμετοχή στην αγορά ποσοστού σε υπό ναυπήγηση πλοίο», αναφέρει στο γραπτό υπόμνημά του ο κ. Κούβελος...


naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: