7.3.12

Μείωση ενοικίου ζήτησε ο Κωστής Στεφανόπουλος γιατί...δεν τα βγάζει πέρα...


«Κούρεμα» του ενοικίου που καταβάλει για το ακίνητο του Κολωνακίου ζήτησε από τον Δήμο Χίου ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, επικαλούμενος οικονομική αδυναμία λόγω της οικονομικής κρίσης.

Όπως ανέφερε στο...

politischios.gr ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του δήμου, Μ. Γιαννάρας, ο Κ. Στεφανόπουλος, μέσω της κόρης του, που είναι παράλληλα και δικηγόρος του, ζήτησε μείωση 300 ευρώ, με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει πλέον οικονομικά στο μίσθωμα των 1.200 ευρώ, που πλήρωνε μέχρι πρότινος.

«Η νομική εκπρόσωπός μας, που είχε την επικοινωνία με τη θυγατέρα του κ. Στεφανόπουλου μας μετέφερε τα όσα ειπώθηκαν στο τηλέφωνο. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και δικαιολογημένες. Αν δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο ο κ. Στεφανόπουλος, τότε τι θα πρέπει να πουν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, που ζουν πλέον με μισθούς κάτω των 1.000 ευρώ;» διερωτήθηκε ο κ. Γιαννάρας.

Τελικά, το διοικητικό συμβούλιο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου αποφάσισε να επανεξετάσει το συγκεκριμένο αίτημα, δεδομένου ότι ο Κ. Στεφανόπουλος διιαμήνυσε ότι, σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτή η μείωση, τότε θα αποχωρήσει από το διαμέρισμα.

«Το θέμα το οποίο μας απασχόλησε είναι ότι δεν ξέρουμε τι θα γίνει σε περίπτωση που το σπίτι εγκαταλειφθεί. Για το Νομικό Πρόσωπο είναι ένα επιπλέον έσοδο. Προσανατολιζόμαστε σε μία μείωση της τάξεως του 20%», κατέληξε σε δηλώσεις του στο www.politischios.gr, ο κ. Γιαννάρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: