17.3.12

«Ένα και μόνο πράγμα σκεφτόμαστε όλοι»!...


Υπάρχει ηρεμία αλλά και μεγάλη συγκέντρωση στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, σχεδόν 24 ώρες πριν το ντέρμπι.

Ο χαρακτηρισμός «πληγωμένα θηρία» ταιριάζει απόλυτα στους παίκτες των πρωταθλητών, αφού ο... εγωισμός τους πειράχτηκε μετά τον άδικο αποκλεισμό της Πέμπτης. Την ίδια στιγμή το γεγονός ότι γνωρίζουν πώς να επιβιώνουν κάνοντας πρωταθλητισμό σημαίνει πολλά.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που ακόμα και στο πρόσφατο παρελθόν ο Ολυμπιακός έδωσε αγώνες που έκριναν πολλά. Με αυτή τη λογική η ομάδα καταφέρνει να ανακτά την ηρεμία της ακόμα και όταν τα αποτελέσματα δεν πάνε όπως τα θέλει, και να συγκεντρώνεται απόλυτα ενόψει του επόμενου «τελικού».

Στο Λιμάνι ξέρουν ότι κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν αποτελεί τελικό ανεξαρτήτως αντιπάλου. Πόσο μάλλον όταν ο αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός και ο αγώνας είναι στο ΟΑΚΑ.

Ήταν χαρακτηριστική άλλωστε η φράση που έλεγε σήμερα παίκτης του Θρύλου στου Ρέντη: «Ένα και μόνο πράγμα σκεφτόμαστε όλοι. Να μπούμε στο ΟΑΚΑ και ο διαιτητής να σφυρίξει την έναρξη του αγώνα. Τίποτε άλλο».

Από αυτή και μόνο τη φράση καταλαβαίνει κανείς το πάθος των παικτών του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι. Και όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει να νιώθει πάθος ένας πρωταθλητής…
olympiacos24.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια: