12.3.12

"Βενιζέλος και Σαμαράς δεν ξέρουν ούτε μαθηματικά"...


«Προσκυνημένα» χαρακτήρισε τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας σε εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματός του στη Δυτική Αττική. Αναφερόμενος στο «κούρεμα» του χρέους, είπε ότι η Ελλάδα θα βγει χαμένη από αυτή την εξέλιξη και επιτέθηκε φραστικά στους κυρίους Βενιζέλο και Σαμαρά.

«Προσπάθησα να... καταλάβω αν είναι αφελείς ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, ή είναι εξαιρετικά πονηροί. Πανηγύριζαν γιατί, λέει, γλυτώσαμε από 100 δισεκατομμύρια χρέος, ενώ φορτωνόμαστε 130. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, τι μαθηματικές πράξεις ξέρουν» είπε ο κ.Καρατζαφέρης, ο οποίος χαρακτήρισε «αναξιόπιστες» τις ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ υποστηρίζοντας ότι είναι «ανεπαρκείς» και παρέπεμψε στα χρέη των δύο κομμάτων.

«Ενώ εσείς που χρωστάτε 3.000, 4.000 ή 5.000 σας απειλεί η τράπεζα καθημερινώς με τους λεβέντες που έχει για να σας πάρει τα λεφτά, παίρνοντάς σας το αυτοκίνητο, το σπίτι και οποιοδήποτε άλλο περιουσιακό στοιχείο. Ενώ αυτοί, προχθές το βράδυ, έφεραν τροπολογία για να γλυτώσουν τα χρήματα που έχουν πάρει από τον ελληνικό λαό» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Δεν είναι σωστό να παραδώσουμε τη χώρα σε αυτούς που έχουν ήδη προσκυνήσει» είπε ο κ. Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στα δύο μεγάλα κόμματα, ενώ προέβλεψε ότι οι μισθοί στην Ελλάδα θα φτάσουν στα επίπεδα της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας, υποστηρίζοντας ότι με τη συμφωνία που προβλέπει το Μνημόνιο «μας δίνουν μία σταγόνα ζωής και μας παίρνουν καντάρια αίμα» και ότι γι αυτόν το λόγο αποχώρησε ο ίδιος από την κυβέρνηση.

trelokouneli.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: