6.3.12

Η αποστολή για Χάρκοβο!...


Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού επί ελληνικού εδάφος. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το τέλος της έκανε γνωστή και την αποστολή στην οποία δεν βρίσκεται τελικά ο ... Ρόι Κάρολ. Επανεμφανίζεται ο Μπάλας Μέγιερι σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, αφού είχε απουσιάσει απο τον επαναληπτικό με την Ρούμπιν, λόγω τιμωρίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας:
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Πέμπτης (8/3) με τη Μέταλιστ.
Ο αγώνας θα γίνει στην έδρα της Ουκρανικής ομάδας στο πλαίσιο της φάσης των 16 του UEFA Europa League και θα αρχίσει στις 20:00.
Από την προπόνηση απουσίασε ο Ντιόγκο, ο οποίος ταλαιπωρείται από εμπύρετο ιογενή γαστρεντερίτιδα. Στον ποδοσφαιριστή δόθηκε φαρμακευτική αγωγή και παραμένει στο σπίτι του.
Ο Κάρολ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:
Μέγερι, Μπάμποβιτς, Τοροσίδης, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Χολέβας, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Φέισα, Φουστέρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Μιραλάς, Τζιμπούρ.
Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Κάρολ, Δασκαλάκης, Μόνχε, Ντιόγκο, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο στις 10:30.

olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: