11.3.12

Δημοσιογράφοι φροντίζουν τις αποκρατικοποιήσεις...


kourdistoportocali.com

Μετά τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα εφημερίδων για τις διακοπές στις Κάνες και το πολυτελές ξενοδοχείο Carlton από στελέχη του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων, μαθαίνουμε κι άλλα πολλά για μια εταιρεία που...
προς το παρόν έχει μηδαμινό έργο αλλά συμπεριφέρεται σαν νεόπλουτος που ξοδεύει λεφτά, του ελληνικού λαού φυσικά.

Απ’ ότι πληροφορούμαστε, στο Ταμείο εργάζεται ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων που αμφίβολο είναι αν χρειάζονται. Μαθαίνουμε για παράδειγμα ότι υπάρχουν αρκετοί δημοσιογράφοι που φροντίζουν για τις δημόσιες σχέσεις των στελεχών του Ταμείου. Άλλος για τα εξωτερικά θέματα, άλλος για τα εσωτερικά ενώ κάποιοι άλλοι έχουν μπει και πληρώνονται από το Ταμείο αν και προτάθηκαν από συγκεκριμένα κόμματα.

Μήπως για παράδειγμα να μας απαντήσει ο κ. Καρατζαφέρης αν έχει επιβάλλει ο ίδιος γυναίκα δημοσιογράφο στο Ταμείο η οποία φυσικά δε «φαίνεται» πουθενά; Πρόκειται για τηλεοπτική δημοσιογράφο, όπως επίσης και ο κ. Χρήστος Κώνστας, ο γνωστός οικονομικός συντάκτης και διαπρύσιος κήρυκας της μνημονιακής πολιτικής.

Να ρωτήσουμε επίσης, γιατί χρειάζεται ολόκληρη ομάδα δημοσιογράφων ο κ. Μητρόπουλος του Ταμείου; Ας μας απαντήσει επισήμως πόσους απασχολεί και γιατί τη δουλειά δεν την έκανε το γραφείο Τύπου του υπουργείου Οικονομικών στο οποίο δίνει λόγο το Ταμείο;

Όσο για την αποστολή στις Κάνες, άνθρωποι μας που βρίσκονται εκεί λένε ότι η κ. Αννα Ζωηρού έχει… λάμψει δια της παρουσίας της στο περίπτερο του Ταμείου. Όχι με τις επαφές που έχει με επενδυτές για τα ελληνικά ακίνητα, αλλά απλά και μόνο με την παρουσία της. Μακάρι να φέρει και κανέναν επενδυτή στην Ελλάδα.

antinews.gr

Δείτε το προηγούμενο:

Μαλλιά κουβάρια στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων για το καλύτερο ξενοδοχείο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: