26.3.12

Κ. Σκανδαλίδης: "Παλεύουμε για την πρωτιά"...


«Παλεύουμε για την πρωτιά. Αν ο Σαμαράς είναι κοντά στην αυτοδυναμία τότε είναι πιθανή η ψήφος ανοχής, εάν όχι θα αναζητηθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής» λέει στον realm 97.8 ο Κ. Σκανδαλίδης.

Στο διάστημα της προεκλογικής περιόδου θα... ξεκαθαρίσουν οι τάσεις του εκλογικού σώματος, όπως εκτιμά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο οποίος μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου επανέλαβε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η πρωτιά για να μπορεί στη συνέχεια να καθορίζει τις εξελίξεις.

Ωστόσο, ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε πως εάν ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται κοντά στην αυτοδυναμία τότε είναι πιθανόν να έχει και την «ψήφο ανοχής» του ΠΑΣΟΚ ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα αναζητηθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής για πρωθυπουργός.

Ο κ. Σκανδαλίδης θεωρεί φυσιολογικό φαινόμενο τη δημιουργία νέων κομμάτων μέσα από αυτήν την κρίση: Για τον Π. Καμμένο τόνισε ότι πάτησε πάνω στον αντι-μνημονιακό λόγο που οικοδόμησε δυο χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς ενώ για το δίδυμο Κατσέλη - Καστανίδη σχολίασε: Δεν ήταν αντιπολιτευόμενες δυνάμεις με το ΠΑΣΟΚ, βρίσκονταν στο ύφασμα της πολιτικής που ασκήθηκε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: