6.3.12

Χαμός στο διαδίκτυο για το γιαούρτωμα στον Γιώργο Νταλάρα...


Ένας διαδικτυακός «πόλεμος» έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ώρες στο twitter, με δεκάδες χρήστες να εκφράζουν την άποψή τους με σοβαρό ή χιουμοριστικό τρόπο για τις αποδοκιμασίες, τα γιαούρτια και τις καρεκλιές που δέχθηκε ο Γιώργος Νταλάρας κατά την... διάρκεια συναυλίας που έδωσε.

Σε μερικά από τα tweets επωνύμων, η Μαρία Μπακοδήμου, αναρωτιέται λέγοντας

«Ότι θα έφτανε η στιγμή να υποστηρίξω τον Νταλάρα με θέρμη δεν το περίμενα!!»

Στο ίδιο σχόλιο η Κάιτη Φίνου απαντά λέγοντας πως «και γώ αλλά οχι με θέρμη..το γεγονός είναι μια διαφορετική μορφή βίας.....αλλά η "εκδίκηση" έρχεται με άδεια καθίσματα...».

Ο χρήστης maggle kont γράφει «Δηλαδή θεωρείτε πως δικαιωθήκαμε τώρα που φανήκαμε εμείς ως απολίτιστοι;Αυτός είναι ο στόχος κ το μήνυνα που θέλουμε να περάσουμε;».

Όπως είναι φυσικό, το περιστατικό σχολίασαν και πολλοί μη επώνυμοι χρήστες του διαδικτύου με τον christosevan να δίνει μία γαστρονομική σκοπιά, λέγοντας πως «Ο Νταλάρας γιαουρτλού θα φαγωθεί πολύ φέτος».

Ο χρήστης Θεόδωρος γράφει «Μια βραδιά στο Λεβερκούζεν λίγο έξω απ' το σταθμό έφαγα το γιαουρτάκι κι ήταν μάγκα ζωντανό ...».

Ο χρήστης Calypso λέει «Μου ξανάρχονται ένα ένα, τα αποβουτηρωμένα... έχουν λιπαρά 0,1, πέφτουν σαν βροχή...».

H maggie Kont σχολιάζει «Δηλαδή θεωρείτε πως δικαιωθήκαμε τώρα που φανήκαμε εμείς ως απολίτιστοι;Αυτός είναι ο στόχος κ το μήνυνα που θέλουμε να περάσουμε;».

Ο χρήστης Vangeliii λέει πως μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό, «Ο Γιώργος Νταλάρας θα έχει και αυτός την δική του ιστορία activia».

Η χρήστης alextzav, σχολιάζει πως ήταν παρούσα στην συναυλία και πως αυτό που βίωσε ήταν τρομακτικό, αναγνωρίζοντας στον Γιώργο Νταλάρα πως «είχε τα guts να μείνει στην σκηνή».

Ο suspect, λέει πως «Ευτυχώς που σε αυτήν την χώρα, το πρόβλημά μας είναι ο Νταλάρας. Πήγαν οι Οστρογότθοι, του πέταξαν γιαούρτια και τούδε κι εφεξής, θα φτιάξουν όλα».

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Σαν το γιαούρτι.», λέει η lila stambouloglou.

Ο χρήστης ex λέει «Ελπίζω να μην έφαγε τα γιαούρτια με το κουτάλι ο Νταλάρας, γιατί το κουτάλι πονάει».

Ο Lefteris Deli, λέει «Φήμες πως ο Νταλάρας θα αντικαταστήσει τον Ρουβά στην επόμενη διαφήμιση της Αγελαδίτσας, θεωρούνται ως αναληθείς».

Ο χρήστης lady moor: λέει «Είστε όλοι θύματα ρεεε. Όλα ήταν στημένα! Ο Νταλάρας έκανε απλώς διαφήμιση γιαουρτιών».

Ο χρήστης Jerry σχολιάζει «Αν του πέταγαν τον φίλο του τον Πάγκαλο, θα κατέβαινε μία και καλή από την σκηνή. και από τον πλανήτη Γη»...

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: