17.3.12

Βελτίωση του καιρού με άνοδο της θερμοκρασίας !...


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
Αναλυτικά, στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα...
είναι νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, όπου η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται και στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο τις πρωινές ώρες αναμένονται τοπικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα, βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 και τοπικά στα νότια 5 και 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η ορατότητα το πρωί τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Αίθριος θα είναι ο καιρός και στις Κυκλάδες και την Κρήτη, όπου οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Γενικά αίθριο καιρό θα έχουμε και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι νότιοι 4 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Διάβασε τι καιρό θα κάνει το επόμενο τριήμερο στο deltiokairou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: