9.3.12

Αλ. Παπαρήγα: Πρόκληση και αδιαντροπιά οι πανηγυρισμοί ...


«Πρόκληση» και «αδιαντροπιά» χαρακτήρισε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα τους «πανηγυρισμούς» για την επιτυχή έκβαση του PSI, χάρη στο οποίο όπως είπε- «θα αρχίσει νέα λεηλασία, από τον Ιούνιο και βάλε».

«Είναι πρόκληση κυριολεκτικά και... αδιαντροπιά να χειροκροτά και να πανηγυρίζει ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Παπαδήμος και οι συν αυτώ», τόνισε η κ. Παπαρήγα και υποστήριξε ότι «η εξέλιξη η οποία υπάρχει, αφορά πριν απ' όλα στην προσπάθεια να κερδίσουν οι τράπεζες, να πάρουν όσο γίνεται περισσότερα οι πιστωτές και η προϋπόθεση ήταν να αδειάσουν μέχρι τώρα την τσέπη του λαού».

«Υπονομεύουν», πρόσθεσε, «τα δικαιώματα του ελληνικού λαού για πάνω από 30 χρόνια και χάριν αυτού του περίφημου PSI θα αρχίσει νέα λεηλασία, από τον Ιούνιο και βάλε».

«Όμως», συνέχισε η κ. Παπαρήγα, «είμαστε αισιόδοξοι ότι ο ελληνικός λαός, όχι μόνο δεν θα περιμένει τριάντα χρόνια για να τους πετάξει έξω, αλλά πολύ γρηγορότερα θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις της ανατροπής αυτής της βάρβαρης πολιτικής που δεν πρόκειται να ημερέψει με τίποτα γι αυτό ο λαός να τη βγάλει από τη μέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: