25.3.12

ΠΑΣΟΚ: Οργανωμένα επεισόδια από κόμματα ή ομάδες...


Οργανωμένα από πολιτικά κόμματα και ομάδες, που δεν κατονομάζει, χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε διάφορες πόλεις της χώρας κατά τη διάρκεια των παρελάσεων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα σημειώνει χαρακτηριστικά: «Πολιτικά κόμματα ή ομάδες που δεν νιώθουν την... ανάγκη να σεβαστούν την εθνική γιορτή και να τιμήσουν την ιστορική μνήμη του Έθνους είναι προφανώς ανίκανες να αντιληφθούν τη σημασία της εθνικής ενότητας για την αντιμετώπιση και υπέρβαση της κρίσης».

«Διαδηλώσεις και άλλες εκδηλώσεις πολιτικής και κοινωνικής διαμαρτυρίας μπορούν να γίνονται καθημερινά. Όσοι συνεπώς έχουν λάβει την πολιτική απόφαση να μετατρέπουν τις εθνικές επετείους, τις δοξολογίες και τις άλλες εορταστικές εκδηλώσεις σε αφορμές οργανωμένων επεισοδίων για την δημιουργία εντυπώσεων που εκθέτουν διεθνώς τη χώρα και δημιουργούν την τεχνητή εντύπωση ότι έχει διαλυθεί ο κοινωνικός και εθνικός ιστός, προσβάλλουν την συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών και δείχνουν ότι δεν έχουν αίσθηση ούτε της ιστορίας, ούτε των θεσμικών ορίων που υπάρχουν σε κάθε ευνομούμενη δημοκρατική πολιτεία» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: