11.3.12

Μακελειό για τα "μαύρα λεφτά" της Συγγρού...


Σφοδρή επίθεση Καμμένου στον Μουρούτη!...
kourdistoportocali

Ο Πάνος Καμμένος έγραψε πριν λίγο στο Twitter:


«35000 ευρώ στο εξτρέμ του εκβιαστή για "ορθόδοξη" λάσπη είναι πολλά Μουρούτη.........πολύ πανικός πολύ....»

και συνέχισε σε... επόμενη ανάρτηση "Θα σας εξηγήσω σε ανάρτηση σύντομα που πάνε μαύρα χρήματα της Συγγρού σε νεοναζιστές εκβιαστές του διαδυκτίου. Μετά το Δίστομο..."


Θέλοντας να εντοπίσουμε τι εννοεί κλικάραμε στο «δεξί εξτρέμ», όπου διαβάσαμε την παρακάτω ανάρτηση:



ΠΕΝΤΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑNΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


Αναγνώστης του ιστολογίου μας έστειλε τις...απορίες του σχετικά με τους "Ανεξάρτητες Έλληνες". Διαβάστε τις κι ελπίζουμε...να απαντηθούν:

Αγαπητέ Πάνο Καμμένε,


Θέλουμε να σου απευθύνουμε ορισμένα ερωτήματα στα οποία πιστεύουμε ότι επιβάλλεται να απαντήσεις, εφόσον διεκδικείς την ψήφο μας.

Είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες και προβληματιζόμαστε για το εάν θα πρέπει να σε τιμήσουμε με την εμπιστοσύνη μας.

Απευθυνόμαστε σ' εσένα μέσω του ιστολογίου HELLAS - ORTHODOXY, ακριβώς διότι για εμάς οι λέξεις ΕΛΛΑΣ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι οι υπέρτατες Αξίες ζωής και όχι απλά σχήματα λόγου.

Θέλουμε λοιπόν να σε ρωτήσουμε τα εξής :

ΠΡΩΤΟΝ : Πρόσφατα δήλωσες δημοσίως ότι είσαι πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός. Αυτό σε τιμά. Τον Δεκέμβριο του 2007 όμως, σε προσφώνησή σου προς τον Γάλλο πρέσβη είχες πει τα εξής : " Ο Διαφωτισμός και η Γαλλική Επανάσταση - η ΜΗΤΕΡΑ όλων των επαναστάσεων - συνέβαλλαν καθοριστικά στον ξεσηκωμό του ελληνικού λαού κατά του κατακτητή, στην ίδρυση του σύγχρονου ελληνικού κράτους και στην αναγέννηση του ελληνισμού".

Σε ρωτάμε λοιπόν : δεν γνωρίζεις ότι ο Διαφωτισμός και η Γαλλική Επανάσταση υπήρξαν ιδεολογικά και πολιτικά δημιουργήματα των ΜΑΣΩΝΩΝ ;;



Αγνοείς ότι η Ελληνική Επανάσταση ήταν ΕΘΝΙΚΗ και έγινε "για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία" ;;



Πώς γίνεται ένας πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός να εκθειάζει τον εξ' Εσπερίας μασωνικό "διαφωτισμό" και να επαναλαμβάνει το τσιτάτο των μασώνων και των μαρξιστών, ότι δηλαδή η Ελληνική Εθνεγερσία ήταν προ'ι'όν του ;;


ΔΕΥΤΕΡΟΝ : Στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός σου ζητάς να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία. Μπράβο σου ! Συμφωνούμε απόλυτα κι εμείς !

Θα μας εξηγήσεις λοιπόν Πάνο Καμμένε γιατί εκκρεμεί από το 1996 η άρση της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ βουλευτικής ασυλίας για την απιστία κατά του Δημοσίου στην υπόθεση ΕΛΙΝΤΑ ;;



Γιατί δεν παραιτήθηκες οικειοθελώς τότε από την βουλευτική σου ασυλία για να διερευνηθεί η υπόθεση;;


ΤΡΙΤΟΝ : Ακούγονται πολλά για την ύποπτα αδρανή στάση σου στο σκάνδαλο των καρτέλ του γάλακτος λόγω της συγγενικής σχέσης που είχες τότε με τον μεγαλοβιομήχανο της ΦΑΓΕ. Ακούγεται επίσης έντονα ότι πλούτισες στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.

Μπορείς να δώσεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ απαντήσεις επ' αυτών Πάνο Καμμένε ;;


ΤΕΤΑΡΤΟΝ : Στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός σου απουσιάζει οποιαδήποτε αναφορά στο ΜΕΙΖΟΝ Εθνικό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, που αποτελεί ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του Έθνους μας.

Είναι αλήθεια ότι υπερψήφισες την συνθήκη Δουβλίνο 2 που μετέτρεψε την Πατρίδα μας σε χαβούζα υποδοχής λαθρομεταναστών με τις ευλογίες της Ευρωπα'ι'κής Ένωσης ;;



Μπορείς να μας πεις ποιες είναι οι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ θέσεις σου για το ζήτημα αυτό ;;



ΠΕΜΠΤΟΝ : Δήλωσες πρόσφατα ότι στο αντιμνημονιακό μέτωπο που θέλεις να δημιουργήσεις χωράνε προσωπικότητες όπως ο Γλέζος, ο Θεοδωράκης, αλλά και κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Οικολόγοι Πράσινοι κλπ.

Θεωρείς ότι εμείς οι Έλληνες Πατριώτες που έχουμε ως υπέρτατες Αξίες το ΕΘΝΟΣ και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μπορούμε να συνυπάρξουμε πολιτικά με αμετανόητους σταλινιστές όπως ο Γλέζος και ο Θεοδωράκης ή με εθνομηδενιστές όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Οικολόγοι ;;



Θεωρείς ότι αρκεί η κοινή αντιμνημονιακή ρητορική για να ξεχάσουμε την παρουσία του Γλέζου στην κηδεία του σφαγέα των Βορειοηπειρωτών Ενβέρ Χότζα και την προτομή του Στάλιν που διατηρεί ο Θεοδωράκης στο γραφείο του ;;


Πάνο Καμμένε, θεωρούμε ότι έχουμε το δικαίωμα να ζητάμε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ απαντήσεις στα παραπάνω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ερωτήματα που σου θέσαμε, για τους εξής λόγους :

ΕΠΕΙΔΗ κι εσύ Πάνο Καμμένε δεν προήλθες από παρθενογένεση, αλλά υπηρέτησες επί χρόνια ως βουλευτής και υπουργός το σάπιο πολιτικό σύστημα το οποίο τώρα καταγγέλεις.

ΕΠΕΙΔΗ οι ερχόμενες εκλογές - όποτε και εάν γίνουν - θα είναι οι κρισιμότερες στην νεότερη Ιστορία μας και δεν έχουμε περιθώρια για λανθασμένες επιλογές.

ΕΠΕΙΔΗ εμείς οι Ελληνορθόδοξοι πατριώτες έχουμε εξαπατηθεί πολλές φορές και έχουμε μάθει από "πιστούς Ορθοδόξους Χριστιανούς" και "εθνοσωτήρες" ( βλέπε Σαμαρά - Καρατζαφέρη ).
Όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι.

ΕΠΕΙΔΗ η προβολή που δέχεσαι τις τελευταίες μέρες από καθεστωτικούς δημοσιογράφους (Χατζηνικολάου - Παπαδάκης ) και η αβάντα που σου κάνουν οι καθεστωτικοί δημοσκόποι ( σου δίνουν...8% με το καλημέρα ) μας προκαλούν υποψίες.

Για όλους τους παραπάνω λόγους ζητάμε να απαντήσεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Πάνο Καμμένε, ώστε να ξέρουμε κι εμείς με ποιον έχουμε να κάνουμε !

Και μια εντελώς φιλική προειδοποίηση : εάν αποδειχτεί ότι κι εσύ είσαι ένα ανάχωμα του συστήματος για να εγκλωβίσεις τους αγνούς Πατριώτες σε "ακίνδυνες" λύσεις με απώτερο σκοπό να επιστρέψεις κάποτε στο μαντρί ή να εξελιχθείς σε νέο ΛΑΟΣ, κανείς και τίποτα δεν θα σε γλυτώσει από την οργή μας !

Ελληνορθόδοξoς”



Η ανάρτηση ήταν αναδημοσίευση από το

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/



Στη συνέχεια αναζητήσαμε μια φωτογραφία του Μουρούτη από το διαδίκτυο και πέσαμε πάνω στο παρακάτω δημοσίευμα που τον αφορούσε:



“Θεωρείται ότι λύνει και δένει στη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά αφού βρίσκεται στο πλευρό του πάρα πολλά χρόνια. Πέρασε από τις συμπληγάδες της αποχώρησης του νυν αρχηγού της ΝΔ από το κόμμα του και τον ακολούθησε και στην Πολιτική Άνοιξη.

Όταν στις 18 Φεβρουαρίου 2000, ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε ότι η «Πολιτική Άνοιξη» θα απείχε από τις.....
εκλογές της 9ης Απριλίου του 2000, ο Γιώργος Μουρούτης έμεινε άνεργος.

Και όπως αποκαλύπτει σήμερα το diktionews.gr ο νυν αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ και στενότατος συνεργάτης του προέδρου της, χτύπησε πολλές πόρτες. Μία από αυτές ήταν και του Ελληνικού Μετώπου, το κόμματος που είχε ιδρύσει ο Μάκης Βορίδης, το σημερινό κορυφαίο στέλεχος του ΛΑΟΣ και υπουργός Μεταφορών της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Μάλιστα τότε είχε εμφανιστεί στον Βορίδη ως image maker που θα έφτιαχνε το πολιτικό προφίλ του ίδιου του αρχηγού του Ελληνικού Μετώπου όσο και του ακροδεξιού κομματιδίου του.

Όμως ο Γιώργος Μουρούτης «έφαγε πόρτα» από τους ακροδεξιούς και έπρεπε να περιμένει μέχρι το 2004 οπότε ο Αντώνης Σαμαράς επέστρεψε ως ευρωβουλευτής στη ΝΔ για να ανασάνει επαγγελματικά.

Μια ακόμη λεπτομέρεια; Ο κ. Μουρούτης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών από το οποίο είχε αποφοιτήσει και ο κ. Βορίδης αλλά και ο αδελφός του νυν αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου της ΝΔ. Το συγκοινωνούν δοχείο λοιπόν υπήρχε για να γίνει η επαφή έστω και αν το αποτέλεσμά της δεν ήταν θετικό.

Κατά τα λοιπά ο κ. Μουρούτης καταφέρεται σήμερα με δριμύτητα κατά των... ακροδεξιών του ΛΑΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: