17.3.12

Καρατζαφέρης: Εγείρεται θέμα ποινικών ευθυνών για Καραμανλή-Παπανδρέου...


Παραθέτω ένα απόσπασμα από χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη:

Από όσα έχει καταθέσει ο κ. Προβόπουλος αναφορικά με την εκτόξευση του χρέους και την έγκαιρη ενημέρωση των... δύο πρώην Πρωθυπουργών, των κ. Καραμανλή και Παπανδρέου, θεωρώ ότι εγείρεται θέμα ποινικών ευθυνών τους. Όταν έχουν ενημερωθεί και δεν λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για τη θωράκιση και προστασία...


...της χώρας, τότε εγείρονται ποινικά ζητήματα. Ο κ. Προβόπουλος πρέπει άμεσα να ενημερώσει και να διευκρινίσει εάν είχε προβεί σε έγγραφη, ή σε προφορική ενημέρωση των δύο πρώην Πρωθυπουργών.
Εάν υπάρχουν επιστολές, να δοθούν στη δημοσιότητα. Εάν είχε προβεί σε προφορική ενημέρωση, υποχρεούνται οι δύο Πρωθυπουργοί, να το διαψεύσουν ή να το επιβεβαιώσουν. Όμως, το θέμα αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό και δεν μπορεί να μείνει έτσι.

Σχόλιο : Με συγκινεί η προσπάθεια του Γιώργου Καρατζαφέρη να αναστήσει το πολιτικά νεκρό κόμμα του. Δυστυχώς, οι φίλοι του στα ΜΜΕ και τον επιχειρηματικό κόσμο δεν τον χρειάζονται πια κι έτσι αναγκάζεται να επιστρέψει πίσω στο 2000 και στις ακραίες θέσεις.

Το κακό γι' αυτό είναι όμως έχει ανοίξει πλέον η αγορά και οι υστερικοί ακροδεξιοί έχουν πολλές επιλογές, από τη σαμαρική Νέα Δημοκρατία μέχρι τον Καμμένο και τη Χρυσή Αυγή.
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: