16.3.12

Σε πολυτελές εστιατόριο της Νέας Υόρκης ο Γ. Παπαντωνίου...


Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο πρώην υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος τους τελευταίους μήνες επισκέπτεται αρκετά συχνά την Αμερική.

Χθες ο.. κ. Γιάννος Παπαντωνίου βρέθηκε στο εστιατόριο Crown restaurant πολύ κοντά στο Central Park.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο κ Παπαντωνίου βρέθηκε εκεί με την παρέα του ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι έφαγε δυο πιάτα μακαρόνια!

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Οικονομίας της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην Αμερική για ομιλίες με την ιδιότητα του προέδρου του Κέντρου Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής (ΚΕΠΠ). Το Κέντρο Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής (ΚΕΠΠ) ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2006, με σκοπό τη δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου παραγωγής προοδευτικών ιδεών και πολιτικών που θα απαντούν αξιόπιστα στα σύγχρονα προβλήματα της δημόσιας ζωής.

Το ΚΕΠΠ πραγματοποιεί έρευνες και δημόσιες εκδηλώσεις, οργανώνει συναντήσεις προβληματισμού και διαλόγου και συντονίζει την παραγωγή επιστημονικών κειμένων που πραγματεύονται σχετικά θέματα.

Μεταξύ των ιδρυτικών μελών του Κέντρου Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής είναι και ο γνωστός οικονομολόγος και καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται και αυτός στην Αμερική.
apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: