9.3.12

«Ερνέστοοοο Βαλβέρδεεεεεε»...


Αποθέωση για όλους τους παίκτες και ειδικότερα για τον Βαλβέρδε από τους λιγοστούς οπαδούς του Ολυμπιακού που ήταν τις πρώτες πρωινές ώρες επί της υποδοχής στο αεροδρόμιο.

Τι κι αν ήταν τέσσερις παρά τα ξημερώματα όταν άρχισαν να... βγαίνουν τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού στο χώρο των αφίξεων εκτός Σέγκεν, η σπουδαία νίκη των Πειραιωτών στο Χάρκοβο επί της Μέταλιστ με 0-1, έκανε κάποιους λιγοστούς έστω οπαδούς του Θρύλου να βρίσκονται εκεί να υποδεχτούν τα ινδάλματά τους.

Θερμό χειροκρότημα και πολλά μπράβο ακούστηκαν για όλους ανεξαιρέτως, αλλά ειδικότερα για τον μαέστρο της μεγάλης νίκης, τον προπονητή του Ολυμπιακού. Το κλασσικό πλέον «Ερνέστοοοο Βαλβέρδεεεεεε» τάραξε την αίθουσα αφίξεων κατά την εμφάνιση του «τσινγκούρι» και ακολούθησε ένα θερμό χειροκρότημα.

Εκείνος όπως πάντα σοβαρός και συγκρατημένος, και αφού αιφνιδιάστηκε κάπως στην αρχή, έσπασε λίγα χαμόγελα στον κόσμο, τους ευχαρίστησε για την αγάπη τους, και αποχώρησε μόνος του, διακριτικά από το αεροδρόμιο για να πάει να παραλάβει το αυτοκίνητό του.
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: