27.3.12

Ο Β. Αργύρης οργανωτικός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ...



Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Αργύρης, ορίστηκε οργανωτικός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ από τον πρόεδρο του Κινήματος Ευάγγελο Βενιζέλο, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του κόμματος Φώφη Γεννηματά.

Διευθυντής του Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ ορίστηκε ο Στέλιος Αγγελούδης, ενώ διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του προέδρου του Κινήματος αναλαμβάνει η Χριστίνα Μανωλοπούλου.

Νέος γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει ο Νίκος Σαλαγιάννης και όπως σημείωσε η κ. Γεννηματά, ο μέχρι τώρα γενικός διευθυντής Ροβέρτος Σπυρόπουλος, θα είναι παρών στην προεκλογική εκστρατεία και θα συνεργαστεί με τον κ. Σαλαγιάννη κυρίως σε οικονομικά ζητήματα του κόμματος.

Νωρίτερα κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, ο κ. Βενιζέλος ανακοίνωσε τη συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης υποψηφιοτήτων στην οποία συμμετέχουν οι κ.κ. Β. Έξαρχος, Β. Αργύρης, Β. Γερανίδης, Κ. Ασκούνης, Γ. Σγουρός Γ. Γαζή και Μ. Αναγνωστοπούλου.

Την Παρασκευή 6 Απριλίου προγραμματίζεται σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου, ενώ πιθανότατα θα υπάρξει και νέα σύγκλησή του μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, προκειμένου να επικυρωθούν τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει μιλήσει για ανανέωση των ψηφοδελτίων του Κινήματος κατά 60%.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: