30.3.12

Εχασε πρώτα τον αναπτήρα και μετά το τρακτέρ...


Απίθανες σκηνές, τις οποίες παρακολούθησαν άφωνοι οι θαμώνες μιας ταβέρνας, εξελίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Μάτι των Γαργαλιάνων. Το λίγο παραπάνω αλκοόλ που καταναλώθηκε οδήγησε στην ανατροπή ενός τρακτέρ υπό... μάλλον αστείες συνθήκες, όπως διηγούνται οι μάρτυρες.
Σύμφωνα με ...
θαμώνες λοιπόν, κάποιος πήγε στην ταβέρνα με το τρακτέρ του. Ηπιε λίγο παραπάνω και κάποια στιγμή σηκώθηκε να φύγει. Πήγε μέχρι το τρακτέρ, αλλά σε λίγο επέστρεψε στην ταβέρνα αναζητώντας τον αναπτήρα του. Εψαχνε αρκετή ώρα, ρωτώντας ταυτόχρονα τον καταστηματάρχη και τους πελάτες... αν του πήραν τον αναπτήρα. Οταν κουράστηκε, έφυγε και πάλι.
Ομως σε λίγο επέστρεψε ξανά στην ταβέρνα, λέγοντας αυτή τη φορά ότι του έκλεψαν το… τρακτέρ. Οι πελάτες βγήκαν και είδαν ότι πράγματι το τρακτέρ έλειπε. Κάλεσαν τότε την Αστυνομία και στο σημείο κατέφτασαν άνδρες της ΟΠΚΕ. Ψάχνοντας τριγύρω, βρήκαν τελικά το τρακτέρ… αναποδογυρισμένο σε ένα χωράφι, ενώ από το δρόμο φαινόταν μόνο η καρότσα.
ΟΙ θαμώνες της ταβέρνας υποθέτουν ότι ο οδηγός ξέχασε να βάλει χειρόφρενο όταν επέστρεψε την πρώτη φορά στην ταβέρνα, και την ώρα που έψαχνε τον... αναπτήρα το όχημα άρχισε να κυλάει, μέχρι να καταλήξει ανάποδα στο αγρόκτημα. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός - κι έτσι οι θαμώνες μπορούν να διηγούνται γελώντας το περιστατικό! ...

www.eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: