17.3.12

Στη δικαιοσύνη κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία» η Αννα Διαμαντοπούλου ...


Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η πρώην υπουργός Παιδείας και νυν Ανάπτυξης Α. Διαμαντοπούλου εναντίον της εφημερίδας «Δημοκρατία», η οποία σε σημερινό πρωτοσέλιδο της με τίτλο «Αννα Αντουανέτα», αναφέρει ότι η υπουργός διόριζε μέχρι και την ... τελευταία ημέρα παραμονής της στο υπουργείο Παιδείας.

«Για πολλοστή φορά η εφημερίδα "Δημοκρατία" στρεβλώνει προκλητικά την πραγματικότητα με το σημερινό της πρωτοσέλιδο θέμα για την πρώην υπουργό Παιδείας», επισημαίνει σε ανακοίνωση του το γραφείο της υπουργού και συνεχίζει:

«Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έγιναν προσλήψεις. Η όλη διαδικασία αφορά σε μία δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη ειδικών εμπειρογνωμόνων σε θέματα διασφάλιση ποιότητας ΑΕΙ». «Οι φάκελοι», διευκρινίζεται, «είναι σφραγισμένοι και δεν έχει αρχίσει η διαδικασία αξιολόγησής τους».

«Τα όσα αναφέρει το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα ότι δήθεν η υπουργός "την ημέρα που αποχωρούσε από το υπουργείο Παιδείας υπέγραψε απόφαση για 16 προσλήψεις συμβασιούχων έργου για έξι μήνες και με εργασία εξ αποστάσεως", είναι απολύτως ψευδή και έχουν ως σκοπό την κατασυκοφάντηση της», υπογραμμίζεται και διαμηνύεται πως τόσο η εφημερίδα όσο και η συντάκτρια «του ψευδούς δημοσιεύματος, θα κληθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, στην οποία θα προσφύγει η υπουργός για την υπεράσπιση της τιμής και υπόληψής της αλλά και της αλήθειας, προκειμένου να λογοδοτήσουν»...

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: