13.3.12

«Να ευχαριστήσουμε κι εμείς για τη φιλοξενία»...


Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο η συνάντηση που είχαν οι τρεις αθλητικοί εισαγγελείς Λακαφώσης, Κορέας και Δραγάτσης με του εκπροσώπους του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ με θέμα το ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.
Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε στη ... συνάντηση με τον δ' αντιπρόεδρο του, Γιάννη Μώραλη ενώ ο ΠΑΟ με τον εκτελούντα χρέη προέδρου, Δημήτρη Γόντικα
Οι αθλητικοί εισαγγελείς ζήτησαν απο τις δύο πλευρές ο αγώνας να διεξαχθεί σε αθλητικά και κόσμια πλαίσια, χωρίς «εκτροχιασμούς» από τους 22 ποδοσφαιριστές και τους προπονητές τους. Τόνισαν επίσης το γεγονός ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δυναμιτίζεται το κλίμα πριν απο αυτά τα παιχνίδια.
Κατά τη αποχώρηση του από την συνάντηση, ο κος Μώραλης τόνισε ότι ευχή και δυνατή επιθυμία της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι η φιλοξενία απο την πλευρά του Παναθηναϊκού να είναι τόσο υποδειγματική, όσο αυτή που επιφύλαξαν στον ΠΑΟ, κατά τον αγώνα του 1ου γύρου. Ταυτόχρονα, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα συγχαρεί τον Παναθηναϊκό σε μια τέτοια περίπτωση και ευχήθηκε να γίνει ένα καλό ματς!
«Εμείς δεν έχουμε πάρει εισιτήρια για τον αγώνα. Μας ζητήθηκε να είναι χαμηλοί οι τόνοι, να μη γίνουν δηλώσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα, κάτι για το οποίο είχαμε δεσμευτεί και χθες στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Ελπίζουμε να τηρήσουν όλες οι πλευρές αυτά για τα οποία έχουν δεσμευτεί. Ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός είμαι σίγουρος πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να ανταποδώσει τη φιλοξενία του πρώτου γύρου. Ελπίζω μετά το ματς να ευχαριστήσουμε κι εμείς για τη φιλοξενία την αντίπαλη ομάδα, όπως είχε κάνει ο κ. Γόντικας στον πρώτο αγώνα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μώραλης.
Από την πλευρά του ο Γόντικας είπε: «Έγινε συνάντηση με τους αθλητικούς εισαγγελείς. Ο καθένας θα καταβάλει τις προσπάθειες που πρέπει για να πάνε όλα καλά».
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: