1.3.12

Μ. Κεφαλογιάννης: Δεν έκανα καμία συναλλαγή ...


Λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση των εφαρμοστικών νόμων για το νέο μνημόνιο ο ανεξάρτητος βουλευτής Ηρακλείου Μ. Κεφαλογιάννης με δήλωση απαντά για την αλλαγή στάσης του απέναντι στα μέτρα που... προβλέπει το νέο μνημόνιο. «Οι αποφάσεις μου αυτές είναι αποφάσεις ελεύθερης βούλησης και σε καμιά περίπτωση δεν αποτελούν προϊόν συναλλαγής, συμβιβασμού και αντιπαροχής».

Υπενθυμίζει πως έχει ψηφίσει τα περισσότερα μέτρα που έφερε στην βουλή η κυβέρνηση Παπανδρέου και τονίζει πως η ΝΔ παραμένει το σπίτι του.

Η Δήλωση του Μ. Κεφαλογιάννη

«Η ΝΔ ήταν, είναι και παραμένει το σπίτι μου. Η μέχρι τώρα στάση μου εκτιμώ ότι λειτούργησε πιεστικά για να γίνουν εκλογές και αυτό ενισχύει και το κόμμα μου και τη χώρα. Είχα ψηφίσει με την ΝΔ το 60% των εφαρμοστικών νόμων που έφερε η κυβέρνηση Παπανδρέου.

Για μένα είναι πιο εύκολο να ψηφίσω το μεγαλύτερο ποσοστό και των νομοσχεδίων της κυβέρνησης Παπαδήμου. Το μόνο που θα μπορούσε να με οδηγήσει σε αντίθετη κατεύθυνση είναι τα ζητήματα εθνικής κυριαρχίας, όπως η επιβολή επιτροπείας, αλλά τέτοιο θέμα δεν βλέπω να υπάρχει στα εφαρμοστικά νομοσχέδια.

Πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι οι αποφάσεις μου αυτές είναι αποφάσεις ελεύθερης βούλησης και σε καμιά περίπτωση δεν αποτελούν προϊόν συναλλαγής, συμβιβασμού και αντιπαροχής. Αυτό θα αδικούσε τόσο την ΝΔ όσο και εμένα προσωπικά».
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: