14.3.12

Συνάντηση Καψή - Ράιχενμπαχ...


«Ως κράτος οφείλουμε να επανεξετάσουμε όλες τις λειτουργίες και τις διαδικασίες μας. Το κράτος, όπως και ο ιδιωτικός τομέας οφείλουμε να γίνουμε πιο αποδοτικοί», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, μετά τη ... συνάντησή του με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ.

Ο κ. Καψής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της αξιολόγησης, το οποίο θα περιλαμβάνει και διαδικασίες και πρόσωπα. Θα αξιολογηθεί «το σύστημα στο σύνολό του», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά εξάλλου τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι δεν θέτει ζήτημα τεχνικής βοήθειας από την Ομάδα Δράσης, δεδομένου ότι έχει προχωρήσει προ πολλού η αναδιοργάνωσή της.

Νωρίτερα, ο κ. Καψής είχε συνάντηση στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με 40 Ευρωπαίους δημοσιογράφους, οι οποίοι φιλοξενούνται στην Αθήνα. Όπως είπε, η εντύπωση που αποκόμισε από τους εκπροσώπους των ξένων μέσων ενημέρωσης, είναι ότι το κλίμα για την Ελλάδα γίνεται πιο θετικό και ότι υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση για το ελληνικό πρόβλημα.

Το εγχείρημα με την πρόσκληση ξένων δημοσιογράφων στη χώρα μας, προκειμένου να ενημερωθούν και να μεταφέρουν μια πιο θετική εικόνα για τη χώρα μας, θα συνεχιστεί. «Πρέπει να αλλάξουμε αυτή την εικόνα η οποία δεν είναι και δίκαιη», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: