18.3.12

Γυρίζει σελίδα το ΠΑΣΟΚ...


Το προσκλητήριο του Ευάγγελου Βενιζέλου προς τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ για μαζική προσέλευση στις κάλπες είναι το μήνυμα της εκλογικής διαδικασίας που ... διεξάγεται την Κυριακή, στους κόλπους του Κινήματος, για την ανάδειξη του νέου προέδρου. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Οι κάλπες άνοιξαν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 5 το απόγευμα, ενώ τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής βρίσκονταν στις θέσεις τους από τις 08:00. Παράταση της ψηφοφορίας για εξαιρετικά σπουδαίους λόγους μπορεί να υπάρξει με απόφαση της εφορευτικής επιτροπής μέχρι το πολύ στις 19:00.

Αναλυτικότερα, το ΠΑΣΟΚ στήνει κάλπες σε κάθε καποδιστριακό δήμο. Συνολικά, θα στηθούν 1.074 κάλπες σε 768 εκλογικά κέντρα. Δείτε εδώ τη λίστα με τα εκλογικά κέντρα

Για την εξυπηρέτηση όσων ενδιαφέρονται να ψηφίσουν, επίσης, υπάρχει και η τηλεφωνική γραμμή 211 5555600, όπου μπορούν να μάθουν πού ψηφίζουν.

Τα μέλη και οι φίλοι θα λάβουν δύο ψηφοδέλτια, ένα λευκό και ένα με το όνομα του Ευάγγελου Βενιζέλου. Και τα δύο ψηφοδέλτια θα αναγράφουν «Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα - Εκλογές Ανάδειξης Προέδρου 18-03-2012».

Η ψηφοφορία θα είναι μυστική, μέσα σε παραβάν, και όσοι πάνε να ψηφίσουν, θα καταβάλουν το ποσό των δύο ευρώ.

Στις εκλογικές διαδικασίες συμμετέχουν:

- τα μέλη, τα οποία είναι εγγεγραμμένα μέχρι την 05-03-12 στα Μητρώα Μελών, με αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το διαβατήριο.
- οι φίλοι, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Φίλων μέχρι την 05-03-12, με αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το διαβατήριο.
- τα νεοεγγραφόμενα μέλη στις 18-03-12, με αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το διαβατήριο.
- οι νεοεγγραφόμενοι φίλοι στις 18-03-12, με αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το διαβατήριο.
- οι νέοι ηλικίας 16-18 ετών ως εγγεγραμμένα ή νεοεγγραφόμενα μέλη, με αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το διαβατήριο.
- οι νέοι ηλικίας 16-18 ετών ως εγγεγραμμένοι ή νεοεγγραφόμενοι φίλοι με αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το διαβατήριο.
- οι μετανάστες μέλη και φίλοι, που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στα μητρώα με το διαβατήριό τους ή την άδεια παραμονής.
- οι μετανάστες μέλη και φίλοι, οι οποίοι θα εγγραφούν στις 18-03-12, με αποδεικτικό στοιχείο το διαβατήριο ή την άδεια παραμονής και αποδεικτικό έγγραφο δημόσιας αρχής ή ΔΕΚΟ, από το οποίο να προκύπτει η διαμονή τους στο Δήμο της Οργάνωσης που ψηφίζουν.
- οι Έλληνες της διασποράς, με αποδεικτικό στοιχείο το διαβατήριο ή το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
- οι πολίτες κρατών - μελών της ΕΕ που ζουν στην Ελλάδα, με αποδεικτικό στοιχείο το διαβατήριό τους.

Η αναζήτηση του ψηφοφόρου από την εφορευτική επιτροπή, σύμφωνα με τα ακριβή στοιχεία του εγγράφου, θα γίνεται από τον εκλογικό κατάλογο, που γίνεται με τον υπολογιστή από το χειριστή (όπου υπάρχει) και από τον έντυπο κατάλογο, που γίνεται από τον καταγραφέα.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: