25.3.12

Αβραμόπουλος: Μια από τις καλύτερες παρελάσεις- Είμαστε πολύ συγκινημένοι...


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι... εθνικές επέτειοι επικαιροποιούν διαχρονικά υψηλά νοήματα και φέρνουν τις δικές μας γενιές προ των δικών τους ευθυνών. Παρακολουθήσαμε μια εντυπωσιακή παρέλαση, μια από τις καλύτερες που έγιναν ποτέ. Πέρασαν μπροστά μας τα αδέλφια μας, τα...


...παιδιά μας, τα νέα Ελληνόπουλα.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι η εγγύηση της σταθερότητας, της ασφάλειας, της ακεραιότητας της χώρας μας και της ανεξαρτησίας μας. Είμαστε πολύ συγκινημένοι ετούτη τη ώρα, που η πολιτική τάξη της χώρας στέλνει τα δικά της μηνύματα από την Ιστορία. Μας θέλει όλους ενωμένους, μπροστά στην κρίσιμη αυτή στιγμή. Να ξεπεράσουμε την κρίση, να την αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε πάλι με αισιοδοξία το μέλλον.

Αυτό είναι το μήνυμα που μας στέλνει η Ιστορία μας, αυτό πρέπει να μεταφράσουμε και εμείς σε πράξεις. Είναι κρίμα που αυτή την μεγαλειώδη παρέλαση, δεν την παρακολούθησε σύσσωμος ο ελληνικός λαός.

Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα μικρά που μας χωρίζουν και να κοιτάξουμε μέσα σε πνεύμα ομοψυχίας και ενότητας το μέλλον. Να ενώσουμε δυνάμεις, να αντιμετωπίσουμε την κρίση, να αφήσουμε πίσω οτιδήποτε μας έχει πληγώσει και να φτιάξουμε όλοι μαζί τη νέα Ελλάδα, μέσα σε κλίμα ομοψυχίας και ενότητας».


Σχόλιο: Αβραμόπουλος γεννιέσαι ή γίνεσαι;
parapolitiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: