8.3.12

"Ποιος είναι ο Κεδίκογλου!"...



"Ένας... της Εύβοιας είναι"...

Email αναγνώστη

Τα όσα συνέβησαν τη Δευτέρα 5-3-12 στο ΔΣ της ΕΡΤ αφήνουν έκθετη, όχι μόνο τη διοίκηση αλλά και τον... ίδιο τον υπουργό επικρατείας που τους καλύπτει. Μίλησαν απαξιωτικά τα μέλη του για τον τομεάρχη Σ. Κεδίκογλου και την ίδια τη ΝΔ. Αφορμή στάθηκε η αναβολή επερώτησης στη βουλή για τα τεκταινόμενα στην ΕΡΤ και τις παράνομες αποφάσεις της διοίκησης προ των εκλογών από έναν παράνομα προεδρεύοντα σύμβουλο.

Συγκεκριμένα: Στο ΔΣ που επρόκειτο να πάρει κρίσιμες αποφάσεις, τέθηκε το θέμα της ανακοίνωσης του αρμόδιου τομεάρχη προς τον υπουργό επικρατείας, να μην ληφθεί καμιά κρίσιμη απόφαση διότι όχι μόνο είναι παράνομη, αλλά εκκρεμεί και δικαστική έρευνα για διάφορες αποφάσεις, και το θέμα είναι σε εξέλιξη.

Τότε ο διευθύνων σύμβουλος Ταγματάρχης και ο παράνομα προεδρεύων Στεφάνου άρχισαν να μιλούν με αλαζονικό και απαξιωτικό τρόπο για το Σίμο Κεδίκογλου λέγοντας: Τι είναι, αυτός, ένας «βου…….ος» της Εύβοιας…… Στη συνέχεια άρχισαν να μιλούν με αήθη χαρακτηρισμούς για τη ΝΔ με αλαζονικό και απαξιωτικό τρόπο, δείχνοντας την ποιότητα των ανθρώπων που είναι στο τιμόνι της δημόσιας τηλεόρασης. Όταν ζητήθηκε να διαβαστεί η ανακοίνωση και να γραφτεί στα πρακτικά, όχι μόνο αρνήθηκαν ειρωνικά, αλλά κραδαίνοντας την ανακοίνωση του υπουργού επικρατείας( την οποία προφανώς του είχαν υπαγορεύσει) τη διάβασαν με υποκριτικό ταλέντο θυμίζοντας εποχές της δεκαετίας του ’70, λέγοντας στη συνέχεια: «Η Κυβέρνηση παίρνει παράνομες αποφάσεις που δεσμεύουν τη χώρα μας για δεκαετίες και δεν θα πάρουμε εμείς…..;». Και όλα αυτά με την κάλυψη και στήριξη του υπουργού επικρατείας Παντελή Καψή.

Αυτοί ασκούν διοίκηση. Ν.Δ τα ακούς!!!!!

Έτσι θα πάμε σε εκλογές με το να μας χλευάζουν και να μας πιάνουν τον …..ο.

Στείλτους στο διάολο, εσύ έχεις τη δύναμη τι φοβάσαι, δώσε φτερά στον λαό σου.

Μπορείς! Πρόεδρε Αντώνη Σαμαρά επιτάχυνε το βηματισμό, η απόσταση μικραίνει.

Και οι δύο ανακοινώσεις για τα δικά σας συμπεράσματα.

Σίμος Κεδίκογλου

«Κρύβεται πάλι ο Υπουργός Επικρατείας Παντελής Καψής και αρνείται να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτησή μου στη Βουλή για τις διοικήσεις της ΕΡΤ και του ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενος απροσδιόριστες «ανειλημμένες υποχρεώσεις».

Πέραν της ενδεικτικής, για το σεβασμό του προς τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο, στάσης του, ο Υπουργός Επικρατείας ουσιαστικά επιτρέπει στην υπό δικαστική διερεύνηση διοίκηση της ΕΡΤ να συνεχίζει να λαμβάνει αποφάσεις, που σκανδαλίζουν τους πολίτες και απειλούν το δημόσιο συμφέρον.

Έχουμε, ήδη, καταγγείλει τις υποθέσεις του champions league, του δορυφορικού προγράμματος, τις επιλογές συμβασιούχων με διαβλητές διαδικασίες, τις απευθείας αναθέσεις παραγωγών χωρίς κοστολόγια και παραστατικά. Όμως, η διοίκηση συνεχίζει ακάθεκτη την επιδρομή της στη δημόσια τηλεόραση.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου η ημερήσια διάταξη περιέχει θέματα για τα οποία δεν επιτρέπεται να ληφθούν αποφάσεις σε προεκλογική ουσιαστικά περίοδο – όπως η «δωρεά» του νεοκλασσικού κτηρίου της Ρηγίλλης και απειλούν να εκθέσουν την κυβέρνηση.

Προειδοποιούμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο, κοινοβουλευτικό, ένδικο ή άλλο, για να προασπίσουμε το δημόσιο συμφέρον.

Επιτέλους, τέλος στη λεηλασία της δημόσιας τηλεόρασης!».

Παντελής Καψής

«Η ΕΡΤ την τελευταία διετία μείωσε το ετήσιο κόστος λειτουργίας της κατά 150 εκατομμύρια ευρώ. Δεν Γνωρίζω, κατά συνέπεια, σε ποια λεηλασία αναφέρεται ακριβώς ο κύριος Κεδίκογλου. Και βέβαια, έχουν ακόμα να γίνουν πολλά. Το νοικοκύρεμα συνεχίζεται. Τα υπόλοιπα-που έχουν ήδη απαντηθεί-θα απαντηθούν και πάλι στη βουλή».

Σημ:ιστιοπλόου. Αλήθεια πόσα χρόνια θα μείνουν ακόμα που έχουν να κάνουν πολλά.

Τόσο επιτυχημένοι ήταν και θα συνεχίσουν; Σε λιγότερο από ένα μήνα διαλύεται η βουλή, θα απαντήστε στην επόμενη; Ποιόν δουλεύετε, τον εαυτό σας!!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: