16.3.12

Έγινε και ντετέκτιβ… η Πιπιλή για να ανακαλύψει που πάνε οι αλλοδαποί με τα καροτσάκια...


Με την φωτογραφική της μηχανή ανά χείρας επιχείρησε να λύσει το μυστήριο με τα κλεμμένα από σούπερ μάρκετ καροτσάκια τα οποία ασιάτες φορτώνουν με ογκώδη μεταλλικά αντικείμενα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και μετά τα πηγαίνουν στα σκραπρατζίδικα.
Η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή επέκρινε τις...
συναρμόδιες αρχές που δεν κάνουν τίποτα για αυτό το φαινόμενο βάζοντας τα γυαλιά…
στον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου. Διαβάστε πώς περιέγραψε με μια ανάσα την αποστολή με κωδική ονομασία Ασιάτες εν δράσει.

«Βασιλέως Γεωργίου, με τα πόδια εγώ, με τη φωτογραφική μηχανή, καροτσάκι, στρίβει, περνάει από το Προεδρικό Μέγαρο που το φυλάσσουν σαράντα αστυνομικοί, ανεβαίνει ανάποδα επί του οδοστρώματος μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου, εκεί άλλοι πενήντα αστυνομικοί, στρίβει αριστερά Ηρώδου Αττικού και Βασιλίσσης Σοφίας όπου είναι πεζοί, περνάει μπροστά από το Υπουργείο Εσωτερικών, άλλου τριάντα αστυνομικοί, είναι ταξιτζήδες που χειρονομούν, είναι αυτοκίνητα, είναι αυτοί οι εξαθλιωμένοι κακόμοιροι που είναι και αδύνατοι, πάει να πέσει το καροτσάκι και είναι ο τροχονόμος το κερασάκι στην τούρτα έξω από τη Βουλή κι εγώ ως βουλευτής που καθυβρίζομαι γιατί δημιούργησα αυτό το κράτος.

Πάω και πιάνω τον τροχονόμο και του λέω: Με συγχωρείτε, αυτό το αίσχος το βλέπετε μπροστά στη Βουλή; Και ο τροχονόμος μου απαντά. Κυρία βουλευτή δεν είναι δική μου αρμοδιότητα. Και λέω έτσι είστε; Και καταθέτω των ερώτηση στους αρμόδιους Υπουργούς. Για την γελοιότητα στην απάντηση του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη να μην το σχολιάσω. Είπε το καταπληκτικό, πάντως κυρία Πιπιλή ατύχημα δεν έχει γίνει ακόμη από τα καροτσάκια».
Εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες της βουλευτίνας δήλωσε πάντως ο Παντελής Οικονόμου κι αφού παραδέχθηκε το χάλι που έχει το ελληνικό κράτος διαβεβαίωσε πως αν του δώσει την διεύθυνση του σκραπατζίδικου θα ενημερώσει σχετικά τα Υπουργεία ΠΡΟΠΟ, ΠΕΚΑ και πολεοδομίες.
Το θέμα είναι από briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: