7.3.12

Κύκλωμα στο Νοσοκομείο του Ρίου, καλύπτει αποκλειστικές «μαϊμού» ...


Χωρίς εμβόλια και εξετάσεις μεταδίδουν νοσήματα εν γνώσει της διοίκησης και γιατρών...
Όργιο παρανομίας, διακίνησης μαύρου χρήματος και έκθεσης σε κίνδυνο ασθενών, συντελείται επί μήνες με την ανοχή παραγόντων του ιδρύματος στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Ο ...
«ιστός της αράχνης» που έχει πλεχτεί τουλάχιστον τα τελευταία δυο χρόνια, περιλαμβάνει «δήθεν» αποκλειστικές νοσοκόμες, οι οποίες εργάζονται - χωρίς να έχουν τα προσόντα και άδεια - σε καθημερινή βάση φυλάσσοντας ασθενείς, διευθυντικό προσωπικό αλλά και τις διοικήσεις του Νοσοκομείου.

Χειρότερο όλων ωστόσο είναι το γεγονός, πως με την ανοχή και συγκάλυψη ακόμα και ιατρικού προσωπικού, επιτρέπεται σε δήθεν αποκλειστικές νοσοκόμες που δεν έχουν περάσει ποτέ από ιατρικές εξετάσεις – οι αποκλειστικές που νόμιμα εργάζονται στο νοσοκομείο περνούν από εξετάσεις μια φορά το χρόνο – ενώ δεν έχουν κάνει ούτε ένα από τα εμβόλια που επιβάλλεται για όσους αναλαμβάνουν ασθενείς, να ασκούν το επάγγελμα της αποκλειστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες patrastimes.gr, ο μόνος που έχει εκφράσει την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί και έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τη μετατροπή όσων εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές στο ΠΠΝΠ, σε φορέα κινδύνου για τους ασθενείς που αναλαμβάνουν, είναι ο καθηγητής Λοιμοξιολογίας Μ. Μαραγκός.

Όπως καταγγέλλουν εργαζόμενες ως αποκλειστικές με νόμιμη άδεια στο νοσοκομείο του Ρίου, η ιατρική υπηρεσία, η διευθύντρια και η διοίκηση του ιδρύματος, είναι ενήμεροι για ότι συντελείται αλλά περιέργως «κωφεύουν», καθώς έχουν γίνει αναφορές με αδιάσειστα στοιχεία, από τα οποία προκύπτει, πως μια αποκλειστική «μαϊμού» αναλαμβάνει ταυτόχρονα σε διαφορετικούς ορόφους ασθενείς από διάφορες κλινικές, στις οποίες πηγαίνει διαδοχικά, μεταφέροντας μικρόβια από ασθενή σε ασθενή.

Παρά το γεγονός ότι η διευθύντρια του Νοσοκομείου κ. Πουλοπούλου και ο Διοικητής κ. Λέτσιος είναι ενημερωμένοι για όλο το εύρος της παρανομίας που συντελείται σε εργασιακό, οικονομικό και νοσηλευτικό επίπεδο, το καθεστώς που έχει επιβληθεί στο Ρίον όχι μόνο δεν γκρεμίζεται, αλλά με τη μέθοδο της σιωπής και της απραξίας διαιωνίζεται.

Στον εισαγγελέα

Μπροστά στην απραξία της διοίκησης του Ιδρύματος οι νόμιμα απασχολούμενες ως αποκλειστικές στο ΠΠΝΠ, πήγαν τόσο την Διευθύντρια του ιδρύματος κ. Πουλοπούλου όσο και τον Διοικητή κ. Λέτσιο στον εισαγγελέα, όπου σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ακούστηκε ο εισαγγελικός λειτουργός αντί άλλου να προτρέπει τις δυο πλευρές να τα βρουν!!!
http://www.patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: