1.3.12

Τρομοκρατια στην ΕΡΤ...
















email αναγνωστη

Μαθαίνουμε ότι συμβαίνουν απίθανα πράγματα εκεί στην Δορυφορική ΕΡΤ της οποίας προΐσταται ο κ. Νίκος Μεγγρέλης. Πριν μερικές ημέρες ο Αρχισυντάκτης του Αγγλόφωνου Δελτίου Ειδήσεων Νίκος Αγγελίδης αναγκάστηκε να... προσφύγει στο Πειθαρχικό όργανο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλοντας την απαράδεκτη, αντισυναδελφική, αντιδεοντολογική, απειλητική, προσβλητική και μειωτική συμπεριφορά του Διευθυντή του προς το πρόσωπο του. Το πειθαρχικό όργανο της ΕΣΗΕΑ συνεδρίασε την Τρίτη και λαμβάνοντας υπόψη τα όσα κατήγγειλε γραπτώς και με λεπτομέρειες ο έμπειρος δημοσιογράφος, απήγγειλε άμεσα κατηγορίες σε βάρος του κ. Μεγγρέλη αλλά και της δημοσιογράφου Τιτίκας Μαρίας Σαράτση.


Η τελευταία εξύβρισε τον κ. Αγγελίδη με ακατανόμαστες εκφράσεις μέσα στο γραφείο του κ. Μεγγρέλη ο οποίος ως Διευθυντής όχι μόνο δεν προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα μεταξύ των συναδέλφων, αλλά έδειξε να επικροτεί με την στάση του το λαχαναγορίτικο υβρεολόγιο της στενής συνεργάτιδος του.


Ο Νίκος Αγγελίδης κοινοποίησε άμεσα στην διεύθυνση της ΕΡΤ, το περιστατικό με τις απειλές που δέχθηκε από τον Διευθυντή του, μεταξύ των οποίων και για την θέση του ως Αρχισυντάκτης και παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων που μεταδίδεται στην Αγγλική γλώσσα καθημερινά από την συχνότητα της ERT World.


Το θέμα δεν τελειώνει εδώ. Έχει «πιπεράτη» συνέχεια. Πληροφορούμαστε ότι η έγκληση του κυρίου Μεγγρέλη στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ αποτέλεσε «αιτία» νέων «προειδοποιήσεων» προς τον Νίκο Αγγελίδη. Οι πληροφορίες μας λένε ότι του δόθηκε τελεσίγραφο να αποσύρει την καταγγελία και να ζητήσει μάλιστα και συγγνώμη (!!!) από τον Διευθυντή του ειδάλλως θα ληφθούν μέτρα εναντίον του. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι αυτά τα μέτρα, ενώ ενήμερο για τη νέα αυτή άμεση απειλή είναι και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ το οποίο δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι την όλη ιστορία.



Πληροφορούμαστε ότι ο καταγγέλων ξεκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση πως δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να αποσύρει την καταγγελία και να κάνει την πάπια... Άλλες πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο κ. Μεγγρέλης είναι αναστατωμένος από την γενική κατακραυγή και τις επικρίσεις που δέχεται (και από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα) για την απαράδεκτη στάση που κράτησε απέναντι σε έναν συνάδελφο του ο οποίος τον έχει βγάλει ασπροπρόσωπο με την δουλειά του και δεν του έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στο παρελθόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: