14.3.12

Απόπειρα ενοχοποίησης Παπανδρέου, με μια παραποιημένη κατάθεση...


Χατζηνικολάου (Real fm) και λοιποί έδωσαν στρεβλή εικόνα της κατάθεσης του Π. Χριστοδούλου...

Όπως ο ίδιος δήλωσε: Υπήρξε σαφής πίεση από κάποια μέλη της Επιτροπής να μετατρέψουν τα όσα ειλικρινώς κατέθεσα σε "κατηγορίες".

logoplokies.blogspot.com

Πριν στεγνώσει το «μελάνι» στο κείμενο της πρωϊνής ανάρτησή μας, με τίτλο «ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ,,,», έρχονται καταγγελίες επώνυμες, που επιβεβαιώνουν τα γραφόμενά μας για την απόπειρα ενοχοποίησης του Γ. Παπανδρεόυ, το σκοτεινό ρόλο πολιτικών και εκδοτικών κέντρων, καθώς και τη... γαϊδουρινή συμπεριφορά μελών της Επιτροπής της Βουλής.

Ο επικεφαλής του ΟΔΗΧ καταγγέλλει, πως άλλα κατέθεσε κι άλλα διέρρευσαν στα ΜΜΕ, όπως επίσης επισημαίνει την ύποπτη τακτική βουλευτών με τις ερωτήσεις τους.

Ρωτάμε κάθε αρμόδιο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας : «ποιος ή ποιοι έδωσαν στους σαλιάρηδες εκδότες το κείμενο με τα λεχθέντα στην Επιτροπή ;». «Ποιοι διαρρέουν, τα όσα, τάχα, λένε οι μάρτυρες ;».

Ρωτάμε τους υπεύθυνους του ΠΑΣΟΚ : «διαπιστώνουν το ξετύλιγμα μιας αήθους πλεκτάνης κι αν ναι, τι κάνουν ;».

Ρωτάμε τα λαμόγια της δημοσιογραφίας και τους υπό κατάρρευση εκδοτίσκους, "που βρίσκουν τα κείμενα, που πανομοιότυπα αναπαράγουν, για να πλήξουν τον Παπανδρέου ;».

Ο γενικός διευθυντής του ΟΔΔΗΧ Π. Χριστοδούλου, με σημερινή δήλωση, αρνείται ότι τα όσα κατέθεσε στην Επιτροπή της Βουλής, είναι αυτά που του αποδόθηκαν και τονίζει :

«Προσήλθα χθες στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής προκειμένου να καταθέσω και να απαντήσω με κάθε ειλικρίνεια στις ερωτήσεις που μου τέθηκαν. Η ουσία της κατάθεσής μου αφορούσε στην αποτύπωση του ελλείμματος του 2009, για την οποία εξήγησα διεξοδικά ότι το ύψος του νέου δανεισμού κάθε έτους δεν μπορεί να είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το ύψος του ελλείμματος που ανακοινώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, δημοσίως, όπως προβλέπουν οι κανόνες της Eurostat.

Εξήγησα, ότι από την επαγγελματική μου πείρα, αλλά και από την εμπειρία μου ως γενικός διευθυντής του ΟΔΔΗΧ, "δεν μπορείς να κοροϊδέψεις τις αγορές".

Υπήρχε σαφής πίεση από κάποια μέλη της Επιτροπής να μετατρέψουν τα όσα ειλικρινώς κατέθεσα σε «κατηγορίες» σε βάρος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου. Η πίεση κατέστη σαφής και από τον τρόπο με τον οποίο επιλεκτικά διοχετεύθηκαν και ερμηνεύτηκαν σημεία της κατάθεσής μου.

Τέλος, και έχοντας επίγνωση της ζημιάς που μπορεί να προκληθεί στα συμφέροντα της χώρας, από την επιλεκτική αναφορά στα όσα κατέθεσα, αλλά και της στρεβλής εικόνας που ενδεχομένως μπορεί να διαμορφώσει η κοινή γνώμη, θα ζητήσω και εγγράφως από τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής να δημοσιοποιηθούν αυτούσια τα πρακτικά από την κατάθεσή μου».

Υπάρχει αλητεία, υπάρχουν αλήτες σε διατεταγμένη υπηρεσία και πρέπει ν΄ αποκαλυφθούν ΤΩΡΑ !...

Δεν υπάρχουν σχόλια: