21.3.12

Ο Στ. Αγγελούδης διευθυντής στο πολιτικό γραφείο Βενιζέλου...


Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε θα είναι ο νέος διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ο Στέλιος Αγγελούδης διατηρεί χρόνια φιλικούς δεσμούς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς και οι δύο ...κατάγονται από την Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Νίκος Αθανασάκης που διατηρούσε αυτή την θέση επί Γιώργου Παπανδρέου αποχώρησε για να δώσει την θέση του στον κ. Αγγελούδη.

Ο Στέλιος Αγγελούδης γεννήθηκε το 1959 στην Άνω Πόλη, στην περιοχή του Κουλέ Καφέ της Θεσσαλονίκης. Μετά την αποφοίτησή του από το 7ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή, τη γνωστή ΣΑΣ.

Οι σπουδές του ξεκίνησαν με την εισαγωγή του στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου, όπου γνώρισε και τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Άρχισε την σταδιοδρομία του στη δικηγορία και μετά το 1996 διετέλεσε ειδικός γραμματέας Αθλητισμού για τη Μακεδονία και τη Θράκη και γενικός γραμματέας Εμπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης το 1999.

Υπήρξε σύμβουλος διοίκησης της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004» και πρόεδρος του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης (2004)...

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: