3.3.12

Δυσφορία Κοντομηνά για Λαζόπουλο...


Ένα από τα σκετσάκια του Λάκη Λαζόπουλου, στο τελευταίο Αλ Τσαντίρι, ήταν η αφορμή να δυσαρεστηθεί... όπως μαθαίνουμε, ο μεγαλομέτοχος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας o Δ. Κοντομηνάς φέρεται να ενοχλήθηκε για κάποιο απόσπασμα που έπαιξε ο Λαζόπουλος, από εκπομπή του...
extra3 που παρουσιάζει συνοικέσια.

Στο επίμαχο πλάνο η «παρουσιάστρια» έλεγε: «και τώρα σας έχω τον επόμενο γαμπρό. Τον Άρη που είναι 70 ετών, αλλά τρίζει το χώμα όταν περπατά» Και το σχόλιο του Λαζόπουλου: «πώς να μην τρίζει κυρά μου. Ο Χάρος είναι κάτω από το χώμα και τον περιμένει. Γι΄ αυτό τρίζει».

Όπως μάθαμε το σχόλιο αυτό δεν άρεσε καθόλου στον 72χρονο Δ. Κοντομηνά. Μάλιστα ζήτησε από κοινό τους γνωστό, να μεταφέρει στον Λ. Λαζόπουλο την δυσφορία του.

ΥΓ. Στενός συνεργάτης του Δ. Κοντομηνά σχολιάζοντας το περιστατικό ακούστηκε να λέει: "Σιγά ρε Λάκη. Αν ο άγνωστος 70αρης Αρης είναι για τον άλλο κόσμο και τρίζει η γη κάτω από τα πόδια του, τότε τι να κάνει ο μεγάλος ευεργέτης και εργοδότη σας Δ. Κοντομηνάς που είναι 72;".

Και κατέληξε λέγοντας πως δεν περίμενε ειδικά από τον Λάκη, "που ως γνωστόν ο Κοντομηνάς τον έχει μη στάξει και μη βρέξει, να κάνει τέτοιο σχόλιο"...

www.kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: