5.3.12

Επίθεση του Γ. Ραγκούση στον δημοσιογράφο Ν. Φελέκη για το σπίτι στην Πάρο...


-Ραγκούσης προς Φελέκη: Είναι επίτευγμα, ακόμα και για έναν επαγγελματία του είδους, να χωρέσει σε ένα τόσο μικρό κείμενο τόσες ανακρίβειες και ανοησίες

-Φελέκης προς Ραγκούση: Όσοι καταφεύγουν σε ψέματα, λάσπη και ... νταηλίκια δείχνουν την ποιότητα του χαρακτήρα τους και τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται.

Επίθεση με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του δημοσιογράφου Νίκου Φελέκη εξαπέλυσε ο Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή δημοσίευμα στο σάιτ του τ. διευθυντή του «Κόσμου του Επενδυτή» υπό τον τίτλο «Ο Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΕΚ».
Ο αν. υπουργός αφού παραδέχεται, με επιστολή του ότι είναι αυτός που πήρε το «καθόλα νόμιμο δάνειο» για να χτίσει σπίτι 200 τ.μ με πισίνα στην Πάρο, χαρακτηρίζει το δημοσίευμα ως «μνημειώδες παράδειγμα ανυποληψίας, χυδαίας ψευδολογίας και κλασικής μεταπολιτευτικής λασπολογίας».
Επίσης αναφέρει ότι ο Φελέκης έθεσε το δημοσίευμα «στην υπηρεσία των πολιτικών του προϊσταμένων»(!), για τους οποίους, όπως αναφέρει, κάποια στιγμή θα μιλήσει. Συνεχίζοντας τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς ο Γ. Ραγκούσης γράφει στην επιστολή του χαρακτηριστικά:..
«Είναι επίτευγμα, ακόμα και για έναν επαγγελματία του είδους, να χωρέσει σε ένα τόσο μικρό κείμενο τόσες ανακρίβειες και ανοησίες, με τη συνήθη μέθοδο της μισής αλήθειας, του ψέματος και των παραπλανητικών υπονοουμένων»!..
Στην απάντησή του ο Ν. Φελέκης (και επί προσωπικού) αναφέρει:
«Η χώρα μας είναι μικρή και γνωριζόμαστε όλοι. Το τί είναι ο καθένας και ποια πορεία έχει δεν είναι θέμα χαρακτηρισμών και σχολίων. Όσοι καταφεύγουν σε ψέματα, λάσπη και νταηλίκια δείχνουν την ποιότητα του χαρακτήρα τους και τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται. Είναι δε ίδιον των ευεργετηθέντων η αχαριστία. Κατανοώ τον Γιάννη Ραγκούση. Δυστυχώς πιάστηκε στη φάκα. Δεν μπορεί να κάνω τίποτε γι’ αυτό. Όσο για την απειλή περί δικαστηρίων τον πληροφορώ ότι δεν πιάνει. Μπορεί να πράξει ότι νομίζει. Να το πράξει όμως και όχι να καταφύγει σε κυβιστήσεις.»

zoornalistas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: