23.3.12

Τρέλα στην Αυστραλία με τον Θρύλο!...


Η καταξίωση είναι κάτι που κερδίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και δεν δίνεται έτσι απλά. Ο Θρύλος έχει ανέβει ένα ακόμα σκαλί στο ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τις φετινές του εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το ενδιαφέρον του κόσμου και κυρίως των ... Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό και όχι μόνο, είναι πολύ μεγάλο. Ο Ολυμπιακός εντυπωσιάζει με όσα κάνει και τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως και τους τίτλους που συνεχώς κατακτά. Φέτος έκανε και μεγαλύτερη αίσθηση με τις μεγάλες νίκες απέναντι σε Άρσεναλ, Ντόρτμουντ, Μαρσέιγ αλλά και την πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ενδεικτικό είναι η τρέλα που υπάρχει στην Αυστραλία, για την προγραμματισμένη παρουσία του Ολυμπιακού, στην Μελβούρνη για το φιλικό με την Melbourne Victory. Τα εισιτήρια του αγώνα παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση ενώ έχουν βγει εισιτήρια και για την προπόνηση, που θα γίνει μια μέρα νωρίτερα.

Φυσικά αυτό γίνεται επειδή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους για να δουν από κοντά την προπόνηση των πρωταθλητών. Έτσι οι αυστραλοί αποφάσισαν να εκδώσουν εισιτήρια και για την προπόνηση που πωλούνται πακέτο με αυτά του αγώνα. Πρόκειται για ένα πακέτο 1.000 εισιτηρίων, όπου οι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν απο κοντά με τα αστέρια της ομάδας και να πάρουν και αυτόγραφα.

Κι όλα αυτά για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, ύστερα απο το τρομερό ενδιαφέρον, που υπάρχει ήδη απο τους φίλους του Θρύλου στην Αυστραλία, που «διψάνε» για να δουν απο κοντά την ομάδα, αλλά και να υπάρχει καλύτερη οργάνωση, αναφορικά με την παρουσία τους στην προπόνηση του Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί ότι κάτι ανάλογο γίνεται με τις προπονήσεις και μεγάλων συλλόγων, όπως Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κτλ, όταν αυτές δίνουν φιλικά σε Αμερική, Αυστραλία και Ασία.

Πραγματικά γίνεται ένας χαμός στην Μελβούρνη και όχι μόνο, μόλις έγινε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει εκεί φιλικό.
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: