21.3.12

Ο Σαχινίδης ανακοινώνεται ως νέος υπουργός Οικονομικών...


Στις 14:45 η ορκωμοσία...
Ο Φίλιππος Σαχινίδης πρόκειται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, να είναι τελικά ο νέος υπουργός Οικονομικών, ο οποίος αναβαθμίζεται από τη θέση του αναπληρωτή, που κατείχε τα τελευταία 2,5 χρόνια. Η ορκωμοσία του έχει... προγραμματιστεί για τις 14.45.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει ο ίδιος το υπουργείο Οικονομικών, παρά τις εισηγήσεις του κ. Βενιζέλου προς αυτή την κατεύθυνση καθώς όπως ο ίδιος σημείωνε το πρόσωπο που θα αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών θα πρέπει να έχει πλήρη γνώση της μέχρι σήμερα πορείας και να παραστεί και σε συναντήσεις του Eurogroup που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα ως τις εκλογές.

Τα πρόσωπα που συζητήθηκαν είναι κυρίως εκείνα του Φίλιππου Σαχινίδη, για το οποίο δεν είχε εκφράσει διαφωνία ούτε η Νέα Δημοκρατία αλλά και του του υπουργού Εσωτερικών Τάσου Γιαννίτση.

Στην περίπτωση αυτή, μάλιστα, οι πληροφορίες ήθελαν ως νέο υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών, τον πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Γεώργιο Καλαμίδα.

«Αγκάθι», ωστόσο, στο ενδεχόμενο αυτό αποτελούσε το γεγονός ότι περίπου στο μισό χρόνο από το τετράμηνο που ο κ. Γιαννίτσης βρίσκεται στη συγκεκριμένη υπουργική θέση, προετοιμάζεται παράλληλα και ο μηχανισμός για την εκλογική διαδικασία και τυχόν αλλαγή πιθανώς προκαλούσε κλυδωνισμούς.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: