15.3.12

Ετοιμος να γραψει ιστορια...


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή ρεβάνς με τη Μέταλιστ. Ένα παιχνίδι που είναι όλη η ευρωπαϊκή χρονιά για τους «ερυθρόλευκους».
Το ευχάριστο ήρθε από τον Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος - όπως ... αναμενόταν - προπονήθηκε κανονικά σήμερα και τέθηκε στη διάθεση του Βαλβέρδε, ο οποίος μάλιστα θα του δώσει και φανέλα βασικού.
Στην αποστολή μπήκε και ο Ντιόγο, ο οποίος εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών που κουβαλούσε από την αποβολή του στο Τελ Αβίβ, αλλά και ο Ρόι Κάρολ που ξεπέρασε τη θλάση του.
Η αποστολή για την αναμέτρηση αποτελείται από τους Μέγιερι, Κάρολ, Τοροσίδη, Μοδέστο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλο, Χολέμπας, Μανιάτη, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Ντιόγκο.
Οι εκτός αποστολής ποδοσφαριστές, Μπάμποβιτς, Ποτουρίδης, Φέισα, Δασκαλάκης, Μέλμπεργκ, Φετφατζίδης, Μόνχε, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.
Ο Βαλβέρδε αναμένεται να παρατάξει ένα σχήμα με τους Μέγιερι, Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτη, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς και Τζιμπούρ.
* Ατομικό έκανε ο Μόνχε λόγω ενός ελαφρού διαστρέμματος που υπέστη στην αριστερή ποδοκνημική.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: