25.3.12

Μηνύματα ενότητας και σύμπνοιας (BINTEO)...


Την ανάγκη ενότητας υπογράμμισαν στις δηλώσεις τους μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης στο Σύνταγμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος αλλά και ο ... υπουργός Εθνικής Αμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

«Με ομόνοια και σύμπνοια θα νικήσουμε για να αποκατασταθεί η αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παπούλιας.

Υπογράμμισε ότι ο ελληνικός λαός δίνει μια σκληρή μάχη και πρόσθεσε ότι «κανείς δεν πίστευε ότι αυτοί οι ξυπόλητοι Ελληνες θα μπορούσαν να πετύχουν το θαύμα».

Αναφέρθηκε ακόμη στο κίνημα «Είμαστε όλοι Ελληνες» που εκδηλώθηκε σε πολλές πρωτεύουσες της Ευρώπης, επισημαίνοντας πως «σημαίνει ότι οι πολίτες ποαδέχονται πως αγώνας των Ελλήνων είναι πολύ σκληρός».

«Θα συνεχίσουμε αυτό τον αγώνα και στο τέλος θα είμαστε νικητές, γιατί στις πιο δύσκολες στιγμές ο ελληνικός λαός έδειξε το θάρρος και την αποφασιστικότητά του», κατέληξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδήμος δήλωσε ότι με αποφαστικότητα, ενότητα και αλληλεγγύη θα κατορθώσουμε να ξεπεράσουμε την κρίση.



naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: