14.3.12

Βενιζέλος - Σαμαράς κρύβονται από το λαό...


Ο εκπροσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, εκανε σφοδρή επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας πως «χωρίς να καταθέτουν και να ... διαθέτουν άλλο πρόγραμμα πέρα από το μνημόνιο 2, κρύβονται από το λαό».

«Ποιον μπορεί πλέον να κοροϊδέψει το δίδυμο Βενιζέλου - Σαμαρά όταν μιλά για ανάσα και ανάπτυξη μετά την συμφωνία για το PSI και την ίδια στιγμή δρομολογούν μέτρα κοινωνικού ολοκαυτώματος ύψους 11, 7 δις που θα βυθίσουν σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση;», διερωτάται.

Υποστηρίζει ακόμη ότι «προσπαθούν να αποφύγουν τη συζήτηση για τις τραγικές επιπτώσεις του μνημονίου, ενώ ταυτόχρονα επιτίθενται στην αριστερά διαστρεβλώνοντας τις θέσεις της και ανασύροντας διαχωριστικές γραμμές από το παρελθόν».

«Οι πραγματικές όμως διαχωριστικές γραμμές», συμπληρώνει ο κ. Σκουρλέτης, «είναι ανάμεσα σε αυτούς που υλοποιούν το σχέδιο των δανειστών και σε εκείνους που αγωνίζεται για την ανατροπή του μνημονίου και των αντικοινωνικών πολιτικών λιτότητας».

«Η νέα κοινωνική πλειοψηφία που διαμορφώνεται καθημερινά αποτελεί ελπίδα για τη διαμόρφωση μια εναλλακτικής πρότασης εξουσίας, για μια νέα πορεία της χώρας και της Ευρώπης», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: