22.3.12

Νόμιμες οι απεργιακές κινητοποιήσεις στα ΜΜΕ του Πήγασου ...


Ανακοίνωση σωματείων

Νόμιμες έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με Απόφασή του που δημοσιεύθηκε χθες (596/2012) τις απεργιακές κινητοποιήσεις των Ενώσεών μας στον ραδιοφωνικό σταθμό SENTRA , στην εφημερίδα «GOAL NEWS» και... στην ιστοσελίδα «SENTRAGOAL.GR», ιδιοκτησίας του ομίλου Μπόμπολα, καθόσον εξέλειπαν οι διαδικαστικές προϋποθέσεις για την νόμιμη άσκηση της δικαστικής προσβολής των απεργιών εκ μέρους της εργοδοσίας.

Οι κινητοποιήσεις που εξελίχθηκαν από το απόγευμα της Παρασκευής 16/3/2012 μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης 20/3/2012, ολοκληρώθηκαν νόμιμα με καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στις επιχειρήσεις αυτές, με αίτημα την επαναπρόσληψη των απολυθέντων συναδέλφων δημοσιογράφων, διοικητικών και τεχνικών, οι οποίοι απολύθηκαν μετά την άρνησή τους να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις με όρους κατώτερους των ΣΣΕ μας.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η επιστροφή των απολυμένων συναδέλφων μας στην εργασία τους είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ και ότι η εργοδοσία θα πρέπει να μάθει επιτέλους να μην υποτιμά τους δίκαιους και απόλυτα δικαιολογημένους αγώνες μας στηριζόμενη στο όνομα της και στις πλάτες που της κάνει η πολιτική εξουσία.

Απαιτούμε:

-Την άμεση επαναπρόσληψη όλων των απολυθέντων συναδέλφων.
-Να σταματήσει αμέσως η τακτική των εκκαθαρίσεων.

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: