14.3.12

Την νίκη οι Σέρρες, τα παράπονα η ΑΕΛ...


Θωμάς Βασιλάκης
Το παιχνίδι στο AEL FC ARENA μπορεί να τελείωσε με νικητή τον Πανσερραϊκό με 1-0 επί της Λάρισας αλλά σίγουρα για τους Θεσσαλούς θα έχει και τρίτο ημίχρονο με αυτά που έχει να γράψει ο διαιτητής και ο παρατηρητής του αγώνα από το 76′ λεπτό και μετά.
Σε εκείνο το σημείο ο πρόεδρος της ΑΕΛ και οι οπαδοί έκαναν ντου στον...
αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν προς τον διαιτητή Παπαπέτρου ο οποίος αναγκάστηκε με την επέμβαση των ΜΑΤ να διακόψει το παιχνίδι και να οδηγηθεί στα αποδυτήρια.

Οι εντάσεις εκτός αγωνιστικού χώρου είχαν ξεκινήσει λίγο νωρίτερα από το 74′ λεπτό καθώς στο 47′ υπήρξε μια λάθος υπόδειξη του δεύτερου βοηθού, ο οποίος σήκωσε τη σημαία του, υποδεικνύοντας οφσάιντ σε βάρος της ΑΕΛ έπειτα από εκτέλεση πλαγίου ενώ λίγο αργότερα στο 74′ ο Γκρούμπιεστς της ΑΕΛ δέχτηκε λανθασμένα απευθείας κόκκινη κάρτα για διαπληκτισμό με τον Γουμάγια. Όλα αυτά οδήγησαν στην έκρηξη και το γκολ που σημείωσε ο Ντιόγκο στο 74′ για την ομάδα του Πανσερραϊκού ήταν η αφορμή για όλα όσα συνέβησαν μετά με την είσοδο του κ. Πηλαδάκη και των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο με τον πρόεδρο της ΑΕΛ να βρίσκεται σε έξαλη κατάσταση καθώς επιτέθηκε φραστικά σε διαιτητές και βοηθούς. «Είναι ντροπή σας, αλήτες, δεν αντέχω άλλο φεύγω», φώναζε ενώ επιτέθηκε και στον 4ο βγάζοντας το ακουστικό της ενδοσυνεννόησης.

Ο διαιτητής Παπαπέτρου σε εκείνο το σημείο διέκοψε το ματς και αποχώρησε στα αποδυτήρια. Λίγη ώρα αργότερα όταν και ηρέμησαν λίγο τα πνεύματα το ματς άρχισε και πάλι αλλά είχαμε ακόμη μια μικρή διακοπή αυτή την φορά στις καθυστερήσεις όταν και ο Τάντιτς του ΠανσερραΪκού δέχτηκε αντικείμενο στο κεφάλι από την εξέδρα. Ο αγώνας συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Πανσερραϊκού να επικρατεί με 1-0 κάτι που φυσικά περνά σε δεύτερη μοίρα.

Από την άλλη η Λάρισα είναι σίγουρο ότι θα υποστεί κυρώσεις με τα όσα συνέβησαν και θα περιμένουμε τις επόμενες ημέρες καθώς σίγουρα θα παιχτούν πολλά ημίχρονα για τα σημερινά γεγονότα του AEL FC ARENA

ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-1
(74′ Ντιόγκο σουτ)


Λάρισα (Νίκος Κεχαγιάς): Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Κατσιαρός, Νεμπεγλέρας, Βενετίδης (52′ Ζεκίνια), Καρανίκας, Βούζας, Μπλέντι, Γκρούμπιεσιτς.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γουμάγιας, Καρατζάς, Ντιόγκο, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Τριανταφύλλου, Ανάκογλου, Κιάσσος, Γκούρτσας (46′ Μπανγκουρά), Παππάς (31′ Ντα Κόστα), Τάντιτς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Χριστοδούλου, Δανέζης (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κολοβέτσιος, Καρανίκας – Ανακόγλου, Καρατζάς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 70′ Γκρούμπιεσιτς

http://www.sportfmxania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: