8.3.12

«Προτιμώ τον λαό να αντιδρά παρά να σιωπά»...


Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τον Σαμαρά...
Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας των «Ανεξάρτητων Πολιτών» μετά τις εκλογές ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, με οποιαδήποτε πολιτική δύναμη που αποδέχεται το παράνομο χρέος της χώρας και τη μείωση της εθνικής κυριαρχίας.

Ο κ. Καμμένος διευκρίνισε ότι ... ο Αντώνης Σαμαράς ανήκει σ’ αυτές τις δυνάμεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς στην επόμενη ημέρα από τις εκλογές δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με καμία δύναμη η οποία αποδέχεται είτε αυτό το παράνομο χρέος, είτε τη μείωση της εθνικής μας κυριαρχίας, είτε αποδέχεται την κατάργηση του έθνους-κράτους. Ο κ. Σαμαράς είναι μέσα σ’ αυτές τις δυνάμεις. Τέτοια συνεργασία δεν θα υπάρχει».

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις πολιτών που πετούν γιαούρτια σε πολιτικούς, ο ανεξάρτητος βουλευτής είπε: «Προτιμώ τον ελληνικό λαό να αντιδρά παρά να σιωπά» και συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί κανείς να εγκρίνει τη βία, αλλά δεν μπορεί κανείς να αποτρέψει εκείνου του οποίου του διαλύουν το σπίτι να αντιδράσει. Εγώ είμαι υπέρ του να ξεσηκωθούμε όχι με βία αλλά όπως ξέρει ο λαός με νταούλια και ζουρνάδες να φέρουμε και πάλι το χαμόγελο στην πατρίδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: