13.3.12

Μαζικά πυρά ΔΟΛ κατά της πρωτοβουλίας Ραγκούση...


Μετά την ταπεινωτική ήττα του Ευάγγελου Βενιζέλου από τον Γιώργο Παπανδρέου το 2007, ο ΔΟΛ υποδέχθηκε με επαίνους τη δημιουργία εσωκομματικού "ρεύματος" από τον χαμένο εκείνης της εκλογικής αναμέτρησης.
Φαίνεται όμως ότι κάτι ...
τέτοιο αποτελεί προνόμιο μονάχα του Ευάγγελου Βενιζέλου. Από χθες το βράδυ, όταν κι έγινε γνωστή η κίνηση Ραγκούση (εδώ), ο ΔΟΛ δίνει τη δική του μάχη για να περάσει στα ψιλά. Το Mega αφιέρωσε λίγα δευτερόλεπτα στο δελτίο του ενώ τόσο στο in.gr όσο και στο ΒΗΜΑ Online η είδηση έπαιξε για λίγες ώρες στα χαμηλά και μετά χάθηκε μέσα στη συνεχή ροή των ειδήσεων.

Σήμερα το πρωί όμως, ο ΔΟΛ δεν περιορίστηκε στην απόκρυψη του γεγονότος και προχώρησε σε κατά μέτωπον επίθεση με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας:

α) Η Λώρη Κέζα του αφιέρωσε ολόκληρο άρθρο (εδώ) στο οποίο δύσκολα διακρίνει κανείς κάποιο ουσιαστικό επιχείρημα, καθώς η όποια ουσία χάνεται ανάμεσα σε σχόλια που...στάζουν εμπάθεια.

β) Ο ΒΗΜΑτοδότης του χάρισε ακόμα μια απαξιωτική αναφορά (εδώ).

γ) Το καλύτερο; Ο ΒΗΜΑ Fm θυμήθηκε ότι υπάρχει κάπου χαμένη πολιτικός που ονομάζεται Θεοδώρα Τζάκρη, την κάλεσε να δώσει συνέντευξη κι εκείνη βρήκε την ευκαιρία να χαρακτηρίσει "κηπουρό" τον Ραγκούση -φαντάζομαι αυθόρμητα. Υποθέτω ότι η κ.Τζάκρη διαπίστωσε τώρα την ιδιότητα του κηπουρού στο Γιάννη Ραγκούση κι όχι όταν ήταν υφυπουργός του στο Υπ.Εσωτερικών.

Προσωπικά, δεν έχω καμία αμφιβολία για το στόχο όλων αυτών των δημοσιευμάτων. Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη έχει κάνει την επιλογή Βενιζέλου και μάλιστα όχι σκέτη. Έχει κάνει την επιλογή της συγκυβέρνησης Βενιζέλου-Σαμαρά.

Όπως καταλαβαίνετε, τίποτα δεν πρέπει να χαλάσει τη συγκεκριμένη προοπτική. Μπορείτε επίσης να καταλάβετε πόσοι θεοί και ποιοι δαίμονες αγωνίστηκαν για να μην υπάρξει μια 3η υποψηφιότητα εντός του ΠΑΣΟΚ...

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: