1.3.12

Συνωμοσία ανέτρεψε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ...



"Ανακάλυψα πως δεν υπάρχει κράτος"...
Τους μούρλανε.
Ο Καμπουράκης γρύλιζε κι έβγαζε άναρθρες κραυγές. Ιδιαίτερα όταν ...ο υπουργός αναπληρωτής Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, είπε το φοβερό "ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει κράτος"(πράγματι δεν υπάρχει, αλλά τώρα το ανακάλυψε τούτος, που είναι τόσα χρόνια στο κουρμπέτι?).
Την ανατροπή της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και το πλήγμα που έχει υποστεί ,ως κόμμα στη κοινωνία, το απέδωσε σε συνωμότες και σκευωρούς. Πλην όμως δεν τους προσδιόρισε επακριβώς, κι ούτε έδωσε το στίγμα του χώρου ακριβώς που κινούνται.
Ο Παπανδρέου, είπε, ήταν σωστός στις βασικές του επιλογές, κι όταν 2 φορές αντιμετώπισε το μέγα θέμα της στάσης πληρωμών, αντέδρασε σωστά. Έκανε λάθη όμως στο τρόπο της εφαρμογής διαφόρων μέτρων, και στην επιλογή προσώπων, που τον πλαισίωσαν
Προφανώς δεν έκανε λάθος στην επιλογή του ιδίου, που τον φώναξε από την κερκίδα και του΄πε, "μπες στο γήπεδο και παίξε μπάλα".
Ο Οικονόμου ευγνωμονεί γι αυτό τον Παπανδρέου γιατί, όπως είπε, γούσταρε να παίξει μπάλα. Όσον αφορά τις εκλογές, προέβλεψε πως το ΠΑΣΟΚ θα δικαιωθεί.
Τους τα'πε όλα μαζεμένα, κι ο Καμπουράκης ακόμα γρυλίζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: