22.3.12

Προς το τέλος του οδεύει το «θρίλερ» με τον εκτελεστή στην Τουλούζη...


Η αστυνομία ετοιμάζεται για έφοδο στο διαμέρισμα. Νωρίτερα σημειώθηκαν 3 δυνατές εκρήξεις...
Στο τελικό στάδιο εισέρχεται η επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη του 23χρονου Μοχάμεντ Μεράχ, του άνδρα που θεωρείται ύποπτος για τους θανάτους επτά ανθρώπων στην Τουλούζη.

Δυνάμεις του ... επίλεκτου σώματος της γαλλικής αστυνομίας (Raid) έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για έφοδο στο διαμέρισμα, όπου από τα ξημερώματα της Τετάρτης είχε οχυρωθεί ο 23χρονος άνδρας.

Αστυνομική πηγή επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η επιχείρηση έχει εισέλθει στο τελικό της στάδιο.

Έξω από το διαμέισμα ακούστηκαν, νωρίτερα, τουλάχιστον τρεις εκρήξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

Ασθενοφόρα έχουν φτάσει στο σημείο και πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματιοφορείς έχουν εισέλθει στο κτίριο.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Ζαν-Κλοντ Γκεάν, είχε νωρίτερα δηλώσει ότι δεν είναι βέβαιος ότι ο οχυρωμένος στο σπίτι του στην Τουλούζη, Μοχάμεντ Μεράχ είναι ακόμη ζωντανός, καθώς η αστυνομία δεν είχε επαφή μαζί του στη διάρκεια της νύχτας.

Ο Ζαν-Κλοντ Γκεάν δήλωσε στο ραδιοφωνικό δίκτυο RTL ότι δεν έχει υπάρξει επικοινωνία του υπόπτου με την αστυνομία από το βράδυ της Τετάρτης στις 22:30.

Μάλιστα, τότε ακούστηκαν από το διαμέρισμα δύο πυροβολισμοί και οι Αρχές εξέφρασαν φόβους ότι ίσως ο άνδρας αυτοκτόνησε.

Ο Μ.Μεράχ είχε πει σε αστυνομικούς ότι θέλει να πεθάνει «με τα όπλα στα χέρια».
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: