26.3.12

Όταν ξεμένει και το ΣΔΟΕ από… προσωπικό


Σοβαρά προβλήματα έλλειψης προσωπικού αντιμετωπίζουν πλέον και στο ΣΔΟΕ. Όπως γίνεται γνωστό μόλις τώρα, στο συγκεκριμένο Σώμα, το οποίο παίζει τόσο κομβικό ρόλο στις εξελίξεις των ημερών, υπηρετούν αυτή τη στιγμή κάτι λιγότερο από ...
350 στελέχη, την ώρα που οι οργανικές θέσεις της υπηρεσίας ξεπερνούν τις 600. Δηλαδή, περίπου οι μισές θέσεις του ΣΔΟΕ είναι αυτή τη στιγμή κενές, με ό,τι κάτι τέτοιο μπορεί να συνεπάγεται για την ομαλή και κυρίως την αποτελεσματική λειτουργία του.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται και το εξής «ακραίο» φαινόμενο: ακόμα και θέσεις υποδιευθυντών, κρίσιμων διευθύνσεων, να παραμένουν κενές, περιμένοντας το στέλεχος που θα έρθει για να τις καλύψει. Το γεγονός είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο κτίριο της Χαμοστέρνας, το οποίο θα έπρεπε κανονικά να σφύζει από ζωή σε περιόδους τόσο «ευαίσθητες», για την οικονομία, από κάθε άποψη, όπως η τωρινή. Φαίνεται όμως ότι η κρίση δεν κάνει εξαιρέσεις για κανέναν και κάπως έτσι το ΣΔΟΕ ξεμένει κι αυτό από υπαλλήλους, όπως ακριβώς συμβαίνει δηλαδή και με τις υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες της χώρας μας σε αυτές τις δύσκολες εποχές.
apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: