12.3.12

«Προσκλητήριο» για επιστροφή του κόσμου στο ΠΑΣΟΚ...



«Προσκλητήριο» για την επιστροφή των ψηφοφόρων στο ΠΑΣΟΚ απευθύνουν τα στελέχη του κόμματος προεξάρχοντος του Ευάγγελου Βενιζέλου. Πρώτο «στοίχημα» η ικανοποιητική συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής.

Μιλώντας στην ... τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τις εσωκομματικές εκλογές ο βουλευτής Κώστας Καρτάλης απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες: «Υπάρχει ρήγμα με την κοινωνία· πρέπει να πείσουμε τον κόσμο να συμμετέχει (...) ελάτε να συνδιαμορφώσετε μια άποψη με την παρουσία σας» τόνισε.

Ο κ. Καρτάλης τόνιζε ότι το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ανανέωση σε ιδέες και πρόσωπα, αλλά και εμπειρία. «Ο πολίτης θα αποφασίσει αν υπάρχουν φθαρμένοι σε όλα τα κόμματα, ο πολίτης έχει την ευθύνη» σημείωσε.

Απάντησε δε στον Χρήστο Παπουτσή που έκανε λόγο για μικρό και φοβικό ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας ότι δεν είναι καθόλου φοβική η χθεσινή απόφαση, αλλά τον αποκάλεσε μέρος της μεγάλης προσπάθειας.

«Υπάρχει καταστατικό που είναι οι κανόνες του κόμματος, 94 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου πρέπει να σε προτείνουν (σ.σ για υποψήφιο πρόεδρο). Αν παραβαίνουμε τους κανόνες τους δικούς μας γιατί να μας έχει εμπιστοσύνη ο κόσμος» διερωτήθηκε.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι μετά τις εκλογές θα πρέπει να υπάρχει εκλογική σταθερότητα, και ότι δεύτερη εκλογική αναμέτρηση θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα λύσει.

Εκτίμησε ότι πολλές από τις διαμαρτυρίες που σημειώνονται είναι οργανωμένες αλλά όχι από τα κοινοβουλευτικά κόμματα, ενώ πρόσθεσε ότι ο ίδιος θα παραστεί στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει την εμπειρία και την αξιοπιστία και έχει αποκτήσει τη γνώση, τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η βουλευτής Σοφία Γιαννακά. Εκτίμησε ότι ο κ. Βενιζέλος έχει τα εφόδια να δώσει τη χαμένη αισιοδοξία στη χώρα και στο ΠΑΣΟΚ και απεύθυνε έκκληση συσπείρωσης, χαρακτηρίζοντας το ΠΑΣΟΚ «κοιμώμενο γίγαντα».

Αναφερόμενη στο PSI, σημείωσε ότι σταθήκαμε όρθιοι γιατί δεν χρεοκοπήσαμε, κάτι που θα είχε μεγαλύτερες επιπτώσεις στην καθημερινότητά μας. «Ανοίγει παράθυρο ευκαιρίας. Όχι μόνο για να βγούμε στια αγορές αλλά για να ξανά φτιάξουμε το ελληνικό κράτος και να ξαναστήσουμε την οικονομία», είπε η κα. Γιαννακά...

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: