25.3.12

Αποδοκιμασίες σε βάρος των πολιτικών στα Χανιά...


ΜΑΤ ψέκασαν με χημικά τον κόσμο. Μια γυναίκα μεταφερθεί στο νοσοκομείο...
Στα Χανιά η παρέλαση πραγματοποιήθηκε μόνο για τους επισήμους οι οποίοι πάντως δεν απέσπασαν ούτε ένα βλέμμα από τους παρελαύνοντες μαθητές των γυμνασίων και των Λυκείων της πόλης.

Μάλιστα, και προκειμένου να... αποφευχθούν μεγαλύτερης έκτασης επεισόδια οι αστυνομικές αχρές είχαν αποκλείσει για τον απλό κόσμο ολόκληρη τη διαδρομή που ακολουθείται στις παρελάσεις.
Συγκεκριμένα δυνάμεις των ΜΑΤ ήταν παρατεταγμένες από την είσοδο του Δημοτικού Κήπου επί της Οδού Δημοκρατίας όπως και στα Ολύμπια απαγορεύοντας την διέλευση του κόσμου


Η πραγματοποίηση της παρέλασης τελικά πραγματοποιήθηκε μέχρι και το ύψος του δημοτικού Κήπου καθώς η παρελαύνοντες δεν διένυαν ολόκληρη την οδό Δημοκρατίας για να κατέβουν μέχρι τη Δημοτική Αγορά, αλλά έστριβαν προς το μνημείο των πεσόντων όπου και σταματούσαν.



Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθούν συμπλοκές μεταξύ των ήδη εξαγριωμένων πολιτών και των ΜΑΤ, ενώ έγινε και περιορισμένη χρήση χημικών, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ενώ πραγματοποιήθηκαν και κάποιες προσαγωγές.



Πριν την έναρξη αλλά και κατά τη διάρκεια της παρέλασης δεν έλειψαν και οι αποδοκιμασίες σε βάρος των πολιτικών καθώς και τα αντιμνημονιακά συνθήματα..
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: