12.3.12

Η ψυχολογία του Τσίγκα – πόσοι θα απομακρυνθούν μέχρι τον Ιούνιο...


...και οι συνέπειες από την έλλειψη προσωπικού στο Mega..
Ως τον πλέον τρομοκρατημένο άνθρωπο της τηλεοπτικής αγοράς εμφανίζουν οι γνωρίζοντες τους αριθμούς τον Ηλία Τσίγκα του Mega. «Άστα, άστα» είναι η μόνιμη επωδός του.. στελέχους του μεγάλου καναλιού, όπως αναφέρουν οι συχνοί συνομιλητές του προσπαθώντας να αποδώσουν την επαγγελματική του ψυχολογία!


Και δυστυχώς δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς, αφού η εντολή που έχει από τους εκδότες είναι να απολύσει μέχρι τέλος Ιουνίου λίγο πάνω από 100 εργαζόμενους! Τα νούμερα για το μεγάλο κανάλι δεν βγαίνουν και οι εκδότες το μόνο που βλέπουν μπροστά τους ως λύση είναι η συρρίκνωση του προσωπικού, η οποία ξεκίνησε στα τέλη Φεβρουαρίου – όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει και θα κορυφωθεί τους επόμενους μήνες.

«Ολέθριες» όμως χαρακτηρίζουν στελέχη του Mega τη μείωση του προσωπικού, επικαλούμενοι τις συνέπειες που αντιμετωπίζουν καθημερινά στη δουλειά τους από τις ελλείψεις λόγω των απολύσεων του Φλεβάρη! Και υποστηρίζουν ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να «μαζευτεί» η κατάσταση. Χωρίς να παραλείπουν κάθε φορά να τονίσουν ότι «Απολύοντας χρήσιμους εργαζόμενους των 1.000 και 1.200 ευρώ, εις βάρος των ρουσφετιών των εκδοτών που συν τοις άλλοις είναι και υψηλόμισθοι, το μόνο που καταφέρνεις είναι να πλήττεις το ίδιο το κανάλι»! Και κάπως έτσι είναι, αφού οι μισθοί των ρουσφετιών των εκδοτών κυμαίνονται από 3.000 έως 4.000 ευρώ χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό έργο στην καθημερινή παραγωγική διαδικασία του καναλιού!
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: