16.3.12

Όλοι οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Πελοπόννησο...


Στη Λακωνία νέα υποψήφια θα είναι η Φεβρωνία Πατριανάκου, ενώ ακούγονται τα ονόματα των Μ. Δασκαλάκη και Θ. Ματάλα. Στην Αργολίδα εκτός του Γιάννη Ανδριανού, για τη λίστα ενδιαφέρονται οι... Δημήτρης Κρανιάς (πρώην βουλευτής), Βαγγέλης Μπαρμπάκος (μέλος της Π.Ε. της ΝΔ), Τάκης Αναγνωσταράς (πρώην δήμαρχος Ναυπλίου), Βασίλης Σιδέρης (Περιφερειακός σύμβουλος), Δημήτρης Σχοινοχωρίτης ( πρόεδρος ΝΟΔΕ) και Χρήστος Καλατζης (εκδότης-δημοσιογράφος).

Στην Αρκαδία εκτός του γραμματέα της ΝΔ Ανδρ. Λυκουρέντζου κατέθεσαν αίτηση υποψηφιότητας ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο αντιπρόεδρος της Παγγορτυνιακής Ένωσης Παναγιώτης Καρβελάς, ο ιατρός Κώστας Βλάσσης και οι Παναγιώτης Βαλασόπουλςυ, Μαρίνος Τσίρμπας και Κ. Αυγερινός.

Στην Μεσσηνία εκτός απο τον νυν βουλευτή Γιάννη Λαμπρόπουλο κατέθεσαν σχετική αίτηση οι Μίλτος Χρυσομάλλης, Αγγ. Κωτσιόπουλος, Γ. Αδαμόπουλος, Μανώλης Μάκαρης, Π. Κατσίβελας, Π. Ιωαννίδης, Γ. Γιαννακόπουλος και Αντωνία Μπούζα

Επισης, στην Κορινθία αίτηση κατέθεσε ο γιος του υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Δήμα, Χρήστος, ο πρ. νομάρχης Ν. Ταγαράς, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Π. Καλλίρης, ο γιατρός Αθ. Παπαχριστόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος Μ. Σούκουλη, ο δικηγόρος Π. Ανδρικόπουλος, ο δικηγόρος Δ. Παπαγεωργίου, ο πολιτευτής Στ. Μάρκελλος και ο οικονομολόγος Χ. Οικονομόπουλος.
apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: