19.3.12

Καρτάλης: Μπορεί να γεφυρωθεί το ρήγμα που έχει το ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία ...


Την αισιοδοξία του για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο βουλευτής Μαγνησίας του κόμματος Κ. Καρτάλης, επισημαίνοντας ότι το ρήγμα που έχει το ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία μπορεί να γεφυρωθεί.«Νομίζω ότι χθες μπήκε ο πρώτος πυλώνας από... τη γέφυρα και είναι στο χέρι μας να δείξουμε ότι έχουμε τις δυνάμεις, τις επόμενες 6- 7 βδομάδες, να καλύψουμε το υπόλοιπο κομμάτι. Αυτό για να γίνει, χρειάζεται να παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας και να πείσουμε ότι έχουμε τις δυνάμεις εκείνες για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες των εποχών» τόνισε ο κ. Καρτάλης στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Ο βουλευτής Μαγνησίας διευκρίνισε ότι το πρόγραμμα θα πρέπει να είναι ρεαλιστικό και όχι λαϊκιστικό και να δίνει το στίγμα της επόμενης πενταετίας.

«Αλίμονο, αν ταυτίσουμε το μέλλον της χώρας μόνο με το μνημόνιο. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι κάτι ευρύτερο. Μόνο με κάτι ευρύτερο μπορεί να φτιάξεις ελπίδα στους πολίτες και μόνο με κάτι ευρύτερο μπορείς να ακουμπήσεις κάθε γωνιά της χώρας και να δεις τα προβλήματα των οικονομικών και κοινωνικών δυνάμεων που υπάρχουν στη χώρα», δήλωσε ο κ. Καρτάλης.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: