30.3.12

Εκλογές επειγόντως: Οι δεξιοί κάνουν λιγότερο … σεξ μετά το Μνημόνιο !...


Μετά από αυτή την τόσο δυσάρεστη είδηση για το μέλλον του τόπου πώς να «λειτουργήσει» ο δεξιός ψηφοφόρος: Λιγότερο σεξ, δραματική μείωση των γάμων αλλά και αύξηση της απιστίας, είναι τα ευρήματα δημοσκοπικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 22 και 29 Φεβρουαρίου στο... λεκανοπέδιο Αττικής και αποκαλύπτει σοβαρές συνέπειες στη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Την έρευνα διεξήγαγε η εταιρεία ALCO για λογαριασμό της Εταιρίας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ) και του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, σε .δείγμα 600 ανδρών και γυναικών, ηλικίας 25 – 64 ετών, με τη μέθοδο των προσωπικών συνεντεύξεων.

Σύμφωνα με την έρευνα, το τελευταίο τρίμηνο η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών των Ελλήνων μειώθηκε σε ποσοστό 34%, ενώ η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει αρνητικά το 47% των ερωτηθέντων όσον αφορά στην επαγγελματική τους ζωή. Το 46% των ζευγαριών δηλώνει επίσης αρνητικά επηρεασμένο στη διαπροσωπική του ζωή. Περισσότερο φαίνεται να επηρεάζονται οι ψηφοφόροι της δεξιάς παράταξης (58%) και των μεσαίων οικονομικά στρωμάτων συγκριτικά με αυτούς της Αριστεράς σε ποσοστό 33% και των υψηλών ή χαμηλών εισοδημάτων. Οι άνδρες σε ποσοστό 36% (σε έρευνα του 2011 το ποσοστό αυτό ήταν μόλις 18%) και ηλικία 55- 64 ετών και οι γυναίκες (27%) οδηγήθηκαν στην απιστία εξαιτίας των σοβαρών ενδοοικογενειακών προβλημάτων που αναδύθηκαν μετά την κατάρρευση των οικονομικών δεδομένων που υπήρχαν στην οικογένεια. Η μόνη σταθερή αξία η οποία αντέχει στη δοκιμασία του μνημονίου είναι η φιλία, η οποία δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τις συνέπειές του.

Δηλαδή το Μνημόνιο επηρεάζει τη σεξουαλικότητα εντός του γάμου και κυρίως τους δεξιούς. Εκλογές επειγόντως, μπας και γυρίσει ο τροχός…

Εκτός γάμου, δεν αλλάζει τίποτα. Εκεί τα πράγματα φαίνεται ότι πάνε καλά ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων…

Έτσι το οικονομικό επιτελείο μελετά την εισαγωγή της εξωσυζυγικής σχέσης ως τεκμηρίου. Εκεί να δείτε «διεύρυνση της φορολογικής βάσης». Αν και το ηθικό θα ήταν να φορολογείται αυτοτελώς και βάσει των πραγματικών επισκέψεων στον οδοντίατρο…

Το Έθνος εκτός από τις σεξουαλικές του επιδόσεις αγωνιά επίσης αν ο κ. Μπαμπινιώτης θα εξακολουθήσει να είναι Υπουργός Παιδείας για 40 μέρες ακόμη, ή αν θα παραιτηθεί. Μέχρι να λύσει το γρίφο κοιτά την ετυμολογία της λέξης νόμος και απορεί.

Η πρόταση του άλλωστε για μόνιμο Υπουργό Παιδείας δεν βρίσκει ανταπόκριση.

Από τη στιγμή κατά την οποία το αξίωμα του δεν θα είναι ισόβιο, φαίνεται να μην τον αφορά…

Μ.Ο.
http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: