17.3.12

Ραντεβού στις κάλπες για νέα σελίδα...


ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...
Μια νέα σελίδα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο ανοίγει αύριο για το ΠΑΣΟΚ με την εκλογή του Ευ. Βενιζέλου στην ηγεσία του Κινήματος. Τα στοιχήματα για τον νέο πρόεδρο και το ΠΑΣΟΚ, με πρώτο τη... συμμετοχή στην ψηφοφορία και στη συνέχεια την ανασυγκρότηση και τη μάχη των εθνικών εκλογών, είναι δύσκολα.
Πληροφορίες επιμένουν ότι ο Ευ. Βενιζέλος θα «αιφνιδιάσει» με τις πρωτοβουλίες του από την... επόμενη ώρα της εκλογής
Πληροφορίες επιμένουν ότι ο Ευ. Βενιζέλος θα «αιφνιδιάσει» με τις πρωτοβουλίες του από την... επόμενη ώρα της εκλογής

Μια νέα «εποχή» για το ΠΑΣΟΚ και ευρύτερα για το πολιτικό σκηνικό ξεκινά με την αυριανή εκλογή στην ηγεσία του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.

Το «ραντεβού» στις 1.074 κάλπες ανά την Ελλάδα θα είναι το πρώτο βήμα και εκτιμάται ότι θα καθορίσει εν πολλοίς την πορεία του ΠΑΣΟΚ προς τις εθνικές εκλογές, όπου φιλοδοξούν να πετύχουν τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση. Στο επιτελείο του κ. Βενιζέλου, αν και διατηρούν ρεαλιστική οπτική, διαβλέπουν ότι η σημερινή «ανταπόκριση» του κόσμου, των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ θα λειτουργήσει εκ των πραγμάτων θετικά και σε συνδυασμό με τις πρωτοβουλίες που έχει σχεδιάσει ο νέος αρχηγός θα «φρενάρει» τη δημοσκοπική κατάρρευση του κόμματος - δημιουργώντας έτσι μια νέα αφετηρία για τον «επαναπατρισμό» ψηφοφόρων.
ΕΘΝΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: